Altijd tevreden bij Jeroen en Collega's, eerlijk advies en prima service
Prima persoonlijke behandeling.
Waar vindt je ze nog, vakmensen met een hart voor die mooie Saabs?! In ieder geval bij deze vakgarage. Mooi werk, mannen!
Voor een APK mijn auto naar ze gebracht. Goede afspraken keurig uitgevoerd.
Snelle wisseling van winterbanden naar zomerbanden. Ik kon er op wachten. Prima!
Goede sfeer, betrouwbaar en plezierig in de omgang.
Ik dank jullie voor de fijne ÉN snelle hulp , héél klant vriendelijk én neemt de tijd om duidelijk naar de klant , mij in dit geval , over te komen . Hartelijke groeten en tot gauw weer , Victor van Bianciuno te Nieuw Vennep .
Zeer correct ,gezellig en vakkundig. Kom graag terug.
Zie hierboven
ik vind het vakmanschap prima en alles is naar wens gedaan.
Ik heb veel van mijn auto´s door Jeroen en Michiel onder handen laten nemen en altijd tot volle tevredenheid! Met kleine reparaties helpen ze je direct, wat heel prettig is als je wat verder weg woont. Prima club mensen, heel prettige sfeer!
Jeroen lukt er niet omheen, als hij een suggestie doet is.dat omdat hij dat bij zijn eigen auto ook zou doen, en niet om je geld uit.de.zak.te.kloppen. Ik ben best veel geld kwijt aan auto's, omdat ze wat ouder zijn en dan gewoon elk jaar geld kosten, maar ik word er nooit chagrijnig van.
Ze zijn geweldig.
Via vakgarage Tinga heb ik de aankoop van mijn nieuw Kia Niro gedaan. Jeroen heeft mij snel en vakkundig geholpen. Binnen 2 dagen kon ik de auto ophalen.
Recent heb ik mijn Saab 9-3 Aero cabrio uit 2003 voor een grote onderhoudsbeurt bij Tinga gebracht. Tevens is er een Mod6 geplaatst en het carter gereinigd. Fijn dat er geen overbodige werkzaamheden worden gedaan en er geadviseerd wordt dat sommige zaken wel op de nominatie staan om aangepakt te worden, maar dat deze best nog even kunnen wachten. Tevens met eigenaar Jeroen al een paar leuke upgrades besproken. Ik heb er nu al zin in :-)
Mijn auto heeft een grote beurt gehad en alles is in goed overleg en afspraak gedaan. Weer erg blij mee!
Wat een verademing! Een garage waar we vakkundig, eerlijk advies hebben gekregen, en een auto die er als nieuw uitziet en rijdt!
Sinds de reparatie is er wel rammeltje in de auto. De plek heb ik nog niet gelocaliseerd. Het maakt geluid bij bepaalde frequenties. Alsof er nog ergens een vergeten bout ligt te trillen.
Zie hiervoor.
Onbezorgd auto blijven rijden!
Zeer goed, heldere afspraken, doe wat er beloofd is.
Reparatie conform verwachting en prijsopgave uitgevoerd. Tinga straalt passie voor Saab uit en dat is als liefhebber van het merk heel prettig zaken doen.
Auto kenners en liefhebbers, zeker mbt volvo en saab
Al jaren tot volle tevredenheid klant