Auto bij Tinga gebracht voor een koppeling en 2massa vliegwiel vervanging. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Deskundigheid is ook uitermate goed. Auto rijdt en schakelt als nieuw. Zeker een aanrader
Prima bedrijf. Leveren vakwerk.
Goed advies en een eerlijk verhaal.
Ze zijn dichtbij, werken snel, vriendelijk. Perfecte combinatie
Kon met lekke band direct langskomen en aangezien deze niet meer gerepareerd kon worden moest er vervanging plaatsvinden en ook dat kon direct. Weer prima service!
simpel belletje, simpel antwoord, gedaan wat gedaan moest worden, en we rijden weer en ook met een goede uitleg om dit in het vervolg te voorkomen. prima toch!!!!!!
Op advies van de Wegenwacht hier terecht gekomen (kwam niet meer weg uit parkeergarage Schiphol).
Ik word altijd goed en vakkundig geholpen! Een echte SAAB liefhebber ook!
Goede snelle service! Alsmede betaalbaar en meedenkend in oplossingen!
Bijna een zeldzaamheid tegenwoordig; mannen met hamers, schroevendraaiers en vieze handen! Een bedrijf met een hoop passie en kennis van auto’s voor een eerlijke prijs. Ik kreeg zelfs tijdens het wachten een heerlijke ambachtelijke gevulde koek!
Goede service en veel kennis van klassiekers.
Na het onderzoek van mijn 27 jaar oude Saab door Jeroen, is met de geconstateerde hoeveelheid werk een prijsindicatie afgegeven. Mijn Saab is in onderhoud genomen, maar door grote drukte is de reparatietijd uitgelopen. Kan gebeuren en vanwege de leenauto was dat geen probleem. Het uitgevoerde werk blijft binnen de offerte! Helaas bleek na aflevering een kleine euvel, waardoor de Saab niet meer kon rijden en moest worden opgehaald. Dit werd keurig geregeld, waarna dezelfde dag m’n Saab weer klaar was. Waar gewerkt wordt, kunnen fouten gemaakt worden. En toen gebeurde werd dat erg vlot afgehandeld. Op dit moment rijdt hij weer alsof ‘ie uit de showroom komt…
bladschotel van vering rechtsachter vervangen, apk uitgevoerd. goede garage en zeer tevreden klant
Zeer vriendelijk , luisterend oor , snel , uitstekende service , betaalbaar , echt een vakgarage waar ik graag kom .
Ik kom al jaren bij Jeroen, je krijgt als klant het gevoel dat je er toe doet, dat hij je serieus neemt, denkt mee en is sociaal inlevend.... Nooit meer een andere garage voor mij dan Tinga
Ik kwam voor mijn apk keuring, er waren wat reparaties nodig ivm de apk punten. Ik ben snel, vriendelijk, en goed geholpen. Daarbij ben ik over alles goed geïnformeerd. Kortom: Uitstekende service en zeker aan te raden!! Ik blijf zeker komen!
Vakkennis die goed op de hoogte zijn van de nieuwste technieken maar ook nog ouderwets kunnen sleutelen
slecht 1x bezocht, dus waardering enigszins prematuur
We komen nu al een aantal jaren bij Tinga en worden altijd ontzettend vriendelijk en vakkundig geholpen. Worden goed op de hoogte gehouden wat betreft voortgang en kosten, en hebben onze auto altijd snel terug.
Prima service.
Vorige week heb ik een auto gekocht en ik ben heel fijn geholpen! De auto is heel netjes en rijdt heerlijk.
Had een lekke band. Werd meteen geholpen. Helaas moest er wel een nieuwe band besteld worden, maar toch dezelfde middag al verwisseld. Had daar niet op durven rekenen. Ze staan altijd voor je klaar. Topgarage!
prima, fijne mensen, werken met passie
Mijn Saab cabrio is weer goed verzorgd