Service met een lach

Zeer fijne benadering van klanten met liefde voor hun vak

• Klantvriendelijkheid

Correct, vakkundig en doet wat echt nodig is.

Door rally vrienden al jaren geleden bij deze Vakgarage gekomen. Betrouwbaar , vakkundig, correct en doen wat echt nodig is.

xx

5 jaar op rij top service

Als Saab en Volvo rijder kun je je geen betere garage wensen. Liefhebbers met passie en kennis laat ik graag aan mijn auto's sleutelen. Een fantastisch team en geweldige service.

Uitstekende dienstverlening

In de autobranche is Jeroen een vakman apart. Altijd tijd nemen voor de klant en proberen om de klant naar volle tevredenheid te helpen. Een zeer goede aanrader voor klanten in de buurt van Aalsmeer!

Prettig en professioneel

Altijd een goed luisterend oor, meedenken en zorgen voor een oplossing. En van Saab weten ze alles.

• Klantvriendelijkheid

Als ik een probleem heb met mijn auto, staat Jeroen altijd klaar om te helpen. Dat geeft me vertrouwen en gemoedsrust. Bovendien zijn zijn monteurs deskundig en behulpzaam. Mijn nieuwe e-mailadres is: [email protected]

Super!

Super!

Erg goed

Alleen maar goede ervaringen!

Goede service, kundige mensen

Goed en snel geholpen. Goede adviezen

Goed!

Jeroen denkt altijd mee over de beste oplossing en duidelijk in wat de opties zijn! Bedankt!

• Klantvriendelijkheid

Vlotte afhandeling en men houdt zich aan de afspraak.

Vakkundig en prettig

Afspraak altijd snel geregeld en de kwaliteit is ook uitstekend

• Klantvriendelijkheid

Altijd paraat! Je kunt op ze rekenen.

Volle agenda omdat ze zo goed zijn. Wanneer nodig toch oplossing op korte termijn. Klasse opgelost !!

• Klantvriendelijkheid

Zeer goed en vlot geholpen

Goed en vlot geholpen bij een grote beurt voor mijn Volvo V60 T5.

• Klantvriendelijkheid

Weer top werk geleverd na overleg met klant

Vakwerk gedaan door Jeroen en team aan mijn mercedes . Jammer dat niet ten nadele van de garage de kosten tegenwoordig de pan uitrijzen . Arbeidsloon en natuurlijk de BTW.

• Klantvriendelijkheid

het team staat voor de klant

Al jaren een vaste klant en inmiddels een aantal vrienden tot volle tevredenheid doorgestuurd

• Klantvriendelijkheid

Fijne mensen en echt vakmanschap!

De auto was snel klaar en op de terugweg zat ik met een grote smile in de Saab, zo lekker heeft hij nog nooit gereden! Klasse heren.

• Klantvriendelijkheid

Prima service en kennis van mijn Saab Vaste monteur voor mijn auto

• Klantvriendelijkheid

Vriendelijke zaak, ervaren en gemakkelijk.

Staan voor je klaar en denken voor je mee.

• Klantvriendelijkheid

Staan altijd voor je klaar en komen ook met goeie oplossing

Super klantvriendelijk staan altijd voor je klaar als je belt

Geweldige service en expertise

Jeroen en zijn mannen zijn té populair zodat het even kan duren voor je aan de beurt bent. Maar is er accuut wat dan kun je altijd terecht of komt de baas zelfs s avonds langs. Klasse.

Altijd toppie!

Deskundig oplosssingsgericht, vakmensen

Altijd prima!

Al jarenlang mijn garage. Vakkennis, meedenken, vertrouwen en flexibiliteit zijnde vaste waarden.

Geweldige garage

Vriendelijk, deskundig en betrowbaar