Band kapot ik werd meteen geholpen terwijl het zaterdagmiddag was. Ik kreeg vervangend vervoer en om half 5 had ik mijn auto weer terug
Vandaag auto gebracht voor APK keuring, we kregen een leenauto zonder extra kosten, fijne service 👍👍👍
Bandenwissel geweest. Viel mij meteen op dat ze erg smerig /stoffig waren. Toen de auto terug kwam
zoals hierboven geschreven
prima alles in orde
Voor Corona tal van maatregelen genomen en ondanks Corona toch een persoonlijk praatje (op afstand), tijdige service en nette en snelle afhandeling. Erg goed!
afspraak is afspraak
Binnen komst goed ontvangen,auto op tijd klaar ,en ophalen perfect geregeld. Een zeer tevreden klant.
goede vriendelijke en snelle service.
Afspraak maken gaat snel, ze houden zich er ook aan. Is er reparatie buiten de normale beurt wordt er eerst gebeld en overlegd. Kortom tevreden klant :)
Ik ben zeer tevreden over garage Maashorst Het personeel is vakkundig en heel prettig in de omgang.
Afspraak goed nagekomen en klantvriendelijk
Dit een een bedrijf dat super service heeft. Personeel altijd vriendelijk en mee denkend als er een probleem is.
prettig.vriendelijk en stipt. !!
We zijn zeer tevreden, klantvriendelijke benadering. De auto was klaar conform afspraak.
vriendelijk ontvangen en goede service . goede prijs verhouding reparatie.
Goed en vriendelijk geholpen. Houden zich aan afspraken.
Prima geregeld zeer goede service.
Vriendelijken vakkundig personeel. Klantgericht. Overleg is altijd mogelijk.
Prima service. Vriendelijke mensen.
Goede ontvangst en snelle service. Gesproken met Sander en deze heeft mij tevens de auto verkocht. Duidelijke uitleg en alles snel geregeld via de mail. Auto wordt thuis bij mij in enschede afgeleverd.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst