Wij waren op zoek naar een gebruikte SUV auto maar hebben met behulp van Maashorst een zoektocht langs dealers bespaart, hij haalde de auto's zelf op en op basis van deze ervaring zijn we geslaagd in een aankoop van een auto
Staan altijd meteen voor je klaar
Opm. over hulpservice, Staat vermelding over vervangend vervoer waar wel een probleem mee was.
perfecte service, geen poespas.... gewoon kei goed
Een garage die er voor je is, met je meedenkt en je de ruimte geeft om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een andere auto. Vriendelijk, niets is teveel en luisteren naar je bevindingen/opmerkingen. Service staat hoog in het vaandel, dank hiervoor! Hier ga je met een super goed gevoel met je nieuw aangeschafte auto naar huis.
Goed geholpen met het probleem wat ik had met mijn auto
Auto weggebracht 2,5 werk moeten missen doordat niet goed was gecommuniceerd. Dat na 1,5 week wachten waar ik zelf voor had gekozen omdat ik dacht dan is deze gemaakt maar in plaats van gemaakt duurde het nog 1 week dat was echt een domper wat waarschijnlijk best zolang duurt maar als ik keuze van tevoren had gehad was ik wel verder gaan kijken of iemand anders mijn auto sneller had kunnen maken want 2,5 weken zonder auto is niet erg handig om maar netjes te zeggen.
Vriendelijke no nonsens mensen die luisteren naar de klant.
Alles volgens afspraak
Afspraak maken gemakkelijk snel antwoord krijgen op vragen. prijsafspraak komt men naar. Vakkundig
No nonsens garage. Duidelijk, zakelijk, klantgerichte en persoonlijk. Gastvrij, vriendelijk. Altijd een bakkie koffie klaar. Alles in huis: van onderhoud tot reparatie. Vlotte service. E-car als vervangend voertuig mogelijk. E-bike ontbreekt!!! Ook tijdens verbouwing tot dusver netjes geholpen. Bij schade alles naar zich toegetrokken en klant ontzorgd.
De airco in mijn Mazda 2 werkte niet meer. Ik had nog garantie. Door een zeer vriendelijke medewerker van uw garage is mijn auto ‘s morgens thuis opgehaald en ‘s middags weer teruggebracht. Perfect!
in een woord goed
Gebruikte auto gekocht en ingeruild was allemaal goed geregeld
Ik vind dat jullie top service hebben. Ben al bij veel garage bedrijven geweest maar jullie vind ik het beste. De service is echt top!
Perfect werk geleverd
altijd goed, geen vraag te gek. Men denkt mee met de klant.
Jullie komen afspraken na die zijn afgesproken! Goede service!!
Super goed geholpen
Wij konden aangeven wat voor auto wij zochten, inclusief opties. Deze hebben jullie binnen een paar dagen gevonden en was direct goed. Dit was voor ons super makkelijk en is ons zeer goed bevallen. Daarbij vind ik een garage om de hoek ook wel erg gemakkelijk.
ik ben sinds februari plotseling weduwe geworden, en ik vind dat ik heel fijn ben opgevangen. ik moest een beurt laten doen en ik had ook nog een schade opgelopen maar het is prima opgelost. ik ben heel tevreden.
Gemoedelijk en alles netjes geregeld.
Altijd vriendelijk, snelle hulp en goed advies.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst