De bandenwissel is weer perfect en snel uitgevoerd door een topteam
prima, goed geregeld
Goed snel deskundig geholpen
Er brandde een lampje op het dashboard.Er werd snel naar gekeken en opgelost. Dit is pas service!
Zie boven
Prima service Vriendelijk
Altijd goede service en vakbekwaam
zeer goede service, prettige en kundige communicatie
We zijn nog in afwachting van onze aangekochte bestelbus maar we kunnen toch al iets kwijt. Bus mocht op de brug toen we kwamen kijken en er werd van te voren aangegeven wat er nog moest gebeuren aan de bus. Tuurlijk maakt iedere verkoper graag winst en het liefst zoveel mogelijk. Maar hier had ik het gevoel dat kwaliteit verkopen net zo belangrijk was als winst maken. Prettig bedrijf en een heel schappelijke eigenaar. Chapeau!
Snelle afhandeling, eerlijk en betrouwbaar. Bij meer kosten word er altijd van te voren overlegd.
ik zocht een auto maar ze hadden die niet staan die ik zocht . Maar ze hebben er een gevonden die ik wilde hebben . perfect !!super mooie auto
Tevreden klant.
Goed en vriendelijk geholpen
Voor apk en beurt weg gebracht. fijne service goeie communicatie over de kosten en werkzaamheden. En met de nieuwbouw dit wordt gerealiseerd wordt het allemaal nog mooier aldaar
Vriendelijk en correct.
Alles fijn verlopen
fijn bedrijf met juiste service
Een goede service en deskundige reparatie!
nette oplevering van de auto en een goede service
Klant vriendelijk.auto netjes afgeleverd.
Klantvriendelijk, behulpzaam, meedenkend. Goede service
Telefonisch meteen bereikbaar Problemen worden zo denk mogelijk opgelost
was wel verbaasd dat voor 20 min er een rekening uitgeschreven is van 36 euro 5 min voor te starten vijverlaan 1,5 km verder van de garage en 3 min voor 5 dagen later even meten. monteur was Mat ik denk dan ben toch klant ,,voor zoiets ga je toch geen rekening uitschrijven hoort toch bij de service . maar service zoals ik al zei is klantvriendelijk en goed.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst