Alles is goed verlopen
Zeer deskundig vriendelijk en betrouwbaar. Prachtige garage
Correct geholpen in de garantie periode.
Goed gevoel .
Sander komt de gemaakte afspraken na. Hij communiceert goed. Oftewel door een telefoontje of app. Wanneer de zoektocht tegenzit communiceert hij dat hij niets gevonden heeft en dat hij hiermee verder gaat, zodat je weet dat het zijn aandacht heeft.
Vriendelijk en heel goed en snel behandeld !!!!
Super!!
Voelde me er meteen thuis!!!!
Super service, meedenkend, snel. Voor een volgende auto gaan wij weer naar Vakgarage Maashorst.
Net bedrijf.
Kort, krachtig en maatwerk bij onderhouds- en verkoopadvies
Afspraak maken was snel gebeurt, advies over de beurt die onze auto moest hebben was eerlijk. Bij het brengen van de auto een leenfiets mee, en nog telecontact gehad over de banden. Je komt niet voor verrassingen te staan. Een prima en betrouwbare voor onze auto
Mijn schade was binnen no time opgelost!
Als de persoon dan niet aanwezig is vanwege een ongeval is er niemand die dat op kan lossen .
geven een goed advies en zijn behulpzaam
Zeer ervaren personeel met veel kennis. Je wordt perfect en vriendelijk behandelt Super garage die door Sander en Ramona wordt gerund. Voor ons geen ander . Perfect.
Na een schade vorige week maandag aan mijn Peugeot die niet meer gerepareerd kon worden heeft Peter Hendriks donderdagavond een andere Peugeot opgehaald en deze vrijdag laten controleren zodat ik deze zaterdag op kon halen. Zeer fijn en snelle service.
zeer goed geholpen ,en zeer vriendelijk.
Prettige ervaring bij het kopen van mijn Fiat. Kan jullie bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Goede afspraken
Vakgarage Maashorst heeft de afhandeling van schade aan mijn auto netjes geregeld. Duidelijke afspraken die nagekomen worden.
Het is altijd fijn om een fatsoenlijk garagebedrijf in de buurt te hebben.
Je wordt in deze garage meteen geholpen
Zie vorige respons
Sint Jansstraat 32