Nadat ik ben aangereden en mijn auto naar Maashorst heb laten brengen ben ik echt heel fijn ontvangen en gerustgesteld. Ik kreeg meteen een leenauto mee waar je u tegen zegt en alles omtrend de verzekering hebben ze me uit handen genomen. Echt heel erg fijn, zeker als je er nog nooit mee van doen hebt gehad. Heel erg bedankt voor jullie goede zorgen en mijn auto ziet er weer helemaal top uit. Duimpje omhoog voor jullie!!!
Dik twee weken vantevoren aangegeven dat er een nieuwe distributieriem op moest en dan na de afspraak nog een nieuwe afspraak moeten maken voor een nieuwe distributieriem. Jammer. Allemaal weer extra werk, tijd en dingen regelen.
Fijn dat je op de hoogte wordt gebracht wat er moet gebeuren voordat ze eraan beginnen.
Super garage!! Alles wordt keurig geregeld. Van alle markten thuis. Onderhoud en aankoop van auto’s, geen probleem!!
Altijd goede service
Uitgevoerd volgens afspraak en tijd
prettig omdat het contact klant vriendelijk is en het werk wordt gedaan door vakmensen
heel fijn bedrijf, komen hun afspraken na en bieden uitstekende service
Goede service en vriendelijk personeel
Flexibel en meedenkend, hier ben je gegarandeerd van goede service.
Altijd bereid mee te denken. Deskundig, gastvrij en vriendelijk
Geen lange wachttijd, koffie te krijgen nog een rond leiding gehad wat ik zeer waardeer. en snelle afhandeling omtrent remklauw vervanging. groet Koos van Heijst.
Goede service, vriendelijke mensen!
Goede communicatie en geen overbodige poespas.
Zoals altijd, prettige ontvangst. Goede service.
Geweest voor de bandenwissel, koffie stond klaar en een half uurtje later stond ik weer buiten.
Netjes, op tijd volgens afspraak en gastvrij geholpen. Prima service.
Als je een probleem hebt,nemen ze het ook serieus op, en daar houd ik wel van, en proberen het ook op te lossen.
auto aangekocht perfect en snel geregeld bedank
Altijd goed
Het was prettig en deskundig. Er werd alleen gezegd dat ik de auto voor het hek kon zetten, maar twee andere al geparkeerde auto's voorkwamen dat ik de auto daar goed kon parkeren. Gelukkig ging het hek snel genoeg open.
Alles netjes gemaakt en goed behandeld
Eerlijk en betrouwbaar
Goede en snelle service..wordt allemaal.goed geregeld met de verzekering.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst