Perfect geholpen

Vriendelijk, correct en goede service

• Klantvriendelijkheid

Je wordt heel netjes geholpen

Vakkundig

Iedereen staat voor zijn werk, weten van aanpakken

• Klantvriendelijkheid

De grote beurt was netjes geregeld met een fijne leenfiets.

Goed geïnformeerd over de bevindingen en meteen in orde gemaakt.

Eerlijk en betrokken

Fijne en open communicatie en nemen vragen / afwerkpuntjes serieus en lossen het op.

• Klantvriendelijkheid

Zeer tevreden met de aanschaf van een nieuwe auto

Goed en vakkundig geholpen onder het genot van een lekker kopje koffie. Goede service. Leuke mensen. En een lekkere worst erbij gekregen. Top!

• Klantvriendelijkheid

Super tevreden over service en reparaties

Sander en zijn team maken vakwerk van lakschade en bijbehorende reparaties. Kan de garage alleen maar sterk aanbevelen. Top adres in de regio. Service op een hoog niveau, zoals je mag verwachten van een garage die nog echt aandacht schenkt aan de klant. Bovendien veel kennis aanwezig van de verschillende grote automerken waaronder Audi.

Is prima.

Ze hebben een luisterend oor en gaan prettig met je om. Ik zal een voorbeeld geven. Mijn vorige auto was een VW passad. Ik was bij een Garage in Venray. Bij een VW Dealer. De achterdeur sloot niet goed meer. De dealer nam de auto mee naar achteren. Dan kwam daar de chef werkplaats. Hij ontdekte dat er een rubberen strip onder de deur los zat en dat daardoor de deur niet goed dicht ging. Hij kwam naar mij bij de balie en zei: Voor de diagnosestelling trekenen wij € ? en voor de reparatie een half uur!! Nou ik ben daar weggegaan en kwam bij een Ford garage als klant.Daar werd de motor vernield doordat een monteur een schroefje liet vallen door het bougie gat! Daarom ben ik naar Meterik gegaan en ben dik tevreden!

Goede service.

Word netjes te woord gestaan.

Wordt goed geholpen

Klantgericht/ realistisch

Denken goed mee en zijn zeker deskundig

Snel en goed werk.

Een fijne koopervaring

Wij waren op zoek naar een auto erbij . Erg goed geholpen door Sander.

Snel en goed

Auto startte niet, monteur kwam, snelstarter en naar garage, nieuwe accu erin en rijden maar.......

Vriendelijk en goed geregeld

Uitstekend geregeld

Alles ging prima vandaag

Vandaag kon ik de auto voor 08.00u afgeven en ik werd rond 12.00u gebeld dat de auto al klaar was. Ze hebben een lampje vervangen van amper €3,- en APK is afgerond. Alles verliep vlekkeloos.

• Klantvriendelijkheid

Goede diagnose en snelle oplossing van verlichting probleem.

• Klantvriendelijkheid

Je word fijn en goed geholpen en zeer vriendelijk

Werd prima geholpen.

Je treft hier altijd wel mensen die je kent.

Betrouwbaar en meedenkend.

Zeer tevreden over de wijze van samenwerken. Zeer betrouwbaar.

zeer te vrede

een zeer te vrede indruk .prettig ontvangen.

Fijn

Fijn dat ik zo snel kon komen voor mijn apk-keuring. Mijn vader heeft de auto opgehaald van de apk. Toen hij richting huis reed brandde het moterlampje. Hij is omgekeerd en heeft dit bij jullie nagevraagd. Op dat moment hebben ze de auto uitgelezen. Achteraf kreeg ik hier een factuur voor. Volgende keer zou het fijn zijn als die ter plekke was gecommuniceerd.

Klantvriendelijk en flexibel meedenkend

Al vele jaren ben ik een tevreden klant van Vakgarage Maashorst. Soms heb ik afwijkende vragen en altijd wordt je dan prima geholpen. Een echte aanrader!

aankoop auto zeer goed

Bij de aankoop andere auto zeer goed geholpen en goed advies gekregen

Sint Jansstraat 32

5964 AD Horst