Vriendelijke mensen, die in oplossingen denken.
We hebben al meerdere auto’s bij jullie gekocht en ook al diverse familie en vrienden naar jullie verwezen. Super blij met de service, geduld en kundigheid van het team. Ga zeker zo door!!
Je word netjes en snel geholpen.
Vul het formulier al voor de tweede keer in.
Prima geholpen
Prima en snelle afwerking.
Garage ziet er super netjes uit, vertrouwd advies en service is erg snel.
Eerlijk advies, hulpvaardig, deskundige service.
Prima!
Alles op een correcte manier uitgevoerd met goede responts.
Zeer goede service
We hadden een lekke band, konden gelijk de dag erna terecht om 'm te laten maken. Top.
Top geholpen en een super goede service
Snelle service
service, klantvriendelijk en duidelijk helemaal top
gewoon vriendelijk personeel en altijd aanspreekbaar.
Snelle afhandeling, deskundige uitleg.
De auto van mijn vrouw gekeurd en alles weer netjes in orde gemaakt
goede snelle lijnen in comunicatie en afwikkeling
Altijd goede service en vriendelijk personeel.
Tweedehands auto gekocht en auto ingeruild.
Sint Jansstraat 32
5964 AD Horst