Laden reviews...
59 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt een consistente positieve ervaring met duidelijke en vriendelijke communicatie, eerlijke prijzen en vakmanschap. Klanten waarderen vooral dat er meegedacht wordt, openheid over kosten en tijdsbestek. De garage wordt genoemd als eerlijk, klantgericht en betrouwbaar, met aandacht voor de situatie van de klant. Al met al wordt de service hoog beoordeeld op betrouwbaarheid, transparantie en klantgerichtheid.
Ik ben zeer tevreden. Werd door de mensen van Vakgarage professioneel, persoonlijk en heel vlot geholpen.
18 June 2026
Astrid
Voorschoten
Prima, goed op de hoogte gehouden en kort gebruik leen-auto was fijn
10 June 2026
Roel
Leiden
Deskundig, flexibel, denken mee, vriendelijk en service gericht.
3 June 2026
TG
Leiden
Geweldig op alle fronten.
30 May 2026
Antonio
Rotterdam
Vakmanschap en betrouwbaarheid — onderhoud snel, netjes uitgevoerd en eerlijk geprijsd.
29 May 2026
AUDI ETRON
LEIDEN
Je kunt op de gekste momenten binnen komen er is altijd iemand voor je beschikbaar
28 May 2026
HennieH
Oegstgeest
snel, goed en betrouwbaar
26 May 2026
Evert Heemskerk
Voorschoten
Fijne garage, altijd vriendelijke en heldere communicatie. Leggen goed uit wat er moet gebeuren en de auto heeft nog nooit problemen opgeleverd.
24 May 2026
Diana
Leiden
Goede service en auto voelt weer helemaal goed.
23 May 2026
Jorre
Leiden
Op aandringen van mijn vriend (al jaren klant) mijn auto Bij Leithon Leiden voor onderhoud gebracht. De heren denken mee, luisteren naar de wensen van de klant en geven echt advies op maat! Zeer tevreden en ik kom zeker terug!
20 May 2026
Dian
Voorschoten
Goed met de klant meedenkende garage. Oudere auto's worden goed onderhouden en men krijgt deskundig advies bij reparaties. Er is altijd overleg over de kosten en of het nog de moeite waard is. Als extra service had de Vakgarage de auto ook schoon gemaakt.
13 May 2026
T.J.H. Krispijn
Leiden
Erg prettig en vriendelijk ontvangen. Snelle service en goede advisering. Netjes gewerkt en kwaliteit afgegeven.
13 May 2026
Ronald
Goed geholpen, duidelijke communicatie
12 May 2026
Jaap
Leiden
Ze doen alleen wat echt moet of wat je zelf als extra heb gevraagd.
29 April 2026
Vakkundige, vriendelijke mensen.
11 April 2026
Bart
Weghorst
Correct en prettig in de omgang. Duidelijke uitleg na wat vragen van mijn kant
2 April 2026
Marionne
Leiden
Het wordt zeer gewaardeerd dat de start stop accu in januari werd vervangen en pas in maart bij de APK gefactureerd werd, Bij deze hoge brandstof prijzen is start stop in de stad zeer noodzakelijk.
29 March 2026
Bas Smouter
Leiden
Snel en goed geholpen Het enige min puntje is de leenfiets Dit is formaat kinderfiets een versnelling en dat is trap je rot. Dus klein verbeter puntje zou zijn iets grotere fietsen en evt met versnelling of electrisch Voor de rest goed geholpen .
11 March 2026
P
Leiden
Fijne service en écht persoonlijk contact
2 March 2026
Guido Madera
Vriendelijk en deskundige medewerkers
27 February 2026
Rob
van Giezen
Wederom goed geholpen door WK Auto's. Auto was sneller klaar dan afgeproken.
24 February 2026
Jeroen
LEIDEN
Hoewel het erg druk was kon ik toch een afspraak maken voor de apk keuring. Tevoren word je gebeld over de werkzaamheden en de kosten.
14 February 2026
Henning
Kon niet beter
13 February 2026
Ares
Leiden
Al jaar en jaar klant en ik blijf er bewust voor kiezen. De reden is simpel: deze garage is eerlijk. Geen gedoe, gewoon geregeld. Bij mijn oude auto kwamen ze een gat in de ophanging tegen. Hier is waar het verschil zichtbaar wordt: in plaats van gewoon aan te pakken en de kosten te laten oplopen, legden ze het uit. De reparatie zelf was al duur, maar er was ook een reëel risico dat er meer naar boven zou komen eenmaal dat ze ermee bezig waren. Hun advies was direct: koop een andere auto. Geen dure reparatie forceren om geld te verdienen, gewoon eerlijk zeggen wat de situatie is. Dit is wat ik waarde in hun garage: ze denken mee over mijn belang, niet over hun rekening.
31 January 2026
Ronald