Snelle service, vriendelijk en professioneel. Klantgericht, komt afspraken na!
Al meerdere keren gebruik mogen maken van deze garage. Personeel is super vriendelijk en geen vraag is te gek of teveel. Mijn ervaring is dat er altijd gezocht wordt naar een oplossing en dat deze ook gevonden wordt hoe vaag de klacht ook is. Ik kom er met veel plezier en zal er ook zeker blijven komen.
Met twee auto's in onderhoud kom ik er inmiddels al jaren en nog steeds tot alle tevredenheid. Bij de hoge score hier kan ik me zonder meer aansluiten. Ze zullen niet de meest voordelige garage (uurtarief) zijn maar de gemoedelijke sfeer, vakkundigheid, flexibiliteit en de zakelijke maar vriendelijke benading zijn toch altijd de reden om weer terug te keren. Mochten er problemen met de auto zijn is er altijd tijd om op zijn minst je verhaal aan te horen en even te checken wat er aan de hand kan zijn. Zonder zuchten en steunen. Mijn ervaring is dat, afhankelijk van de levertijd van een onderdeel, grotere reparaties snel worden ingepland. Je krijgt een prijsopgave van de reparatie en binnen enkele dagen is het weer opgelost. Na de uitleg bij de factuur over de werkzaamheden die gedaan zijn kun je verder Vakgarage Brauckmann kan ik zeker aanbevelen.
Vandaag twee leuke jongens gestrand op het parkeerterrein van AH Venray. Sleutels in auto laten zitten. Waren in Venray op vakantie. Niemand hielp hen. Vakgarage Brauckmann Venray stuurde een monteur. Zelfs na 17.00 uur. Brauckmann een supergoede vakgarage en daarbij ook superbehulpzaam. Wauw, trots op jullie!!!!
Goede afspraken over te doen werkzaamheden, duidelijke prijs opgave, nakomen van de tijd afspraken.
Het personeel is vakkundig en ze staan klaar voor je als klant. Ook denken zij mee in de aanpak en proberen dit voor een goede prijs te doen. Ondanks dat wij veel pech hebben gehad met defecten aan onze auto, hebben ze bij Brauckmann er alles aan gedaan ons hierin te ondersteunen.
Word altijd meteen en goed geholpen. Zeer goede monteurs!
Mijn klantverwachting wordt na 10 jaren trouwe klant nog steeds overtroffen. Ga zo door, Top!!!
Gezien dat er heel netjes met mijn bijna nieuwe auto wordt om gegaan.
De garagae heeft een goede service en vertelt vooraf de prijzen. Geen verassingen.
Altindianische
Zie hier boven
Goede informatie over evt reparaties, correcte bejegening, denken met je mee, behulpzaam.
Goed contact en klantgericht
Eerlijk en duidelijk advies.
Leggen alles wat er aan de auto gebeurd is goed uit
prettig. Ook voor kleine dingen tussendoor word je snel geholpen.
Mijn huidige auto is gelukkig zelden kapot. In het verleden bewees het team van Braukmann vaak hun deskundigheid door een correcte diagnose te stellen en de reparatie goed uit te voeren. Het geeft ook een goed gevoel dat meerdere monteurs er al jaren werken.
Prettige ervaring.
Betrouwbaar en vakkundig
Het autobedrijf Brauckman is een goed ingericht bedrijf.Menig garagebedrijf kan een voorbeeld nemen zowel technisch als service verlening.De monteurs beschikken over een ruime kennis van zaken op hun terrein.