leuke garage leuke en fijne medewerkers
Prima Firma, goede serfice, Vriendelijk, altijd een leenauto, alleen maar plus punten.
Prima garage, goede service, aardige deskundige mensen, VROUWVRIENDELIJK
Prima service staat hier hoog in het vaandel
Zeer tevreden over deze garage
Bêst genôch,
Fijne garage, staan altijd voor me klaar.
Vriendelijk en vakkundig. Altijd bereid te helpen zonder meteen met een rekening klaar te staan. Erg plezierig.
Snelle en goed service. Klantvriendelijke medewerkers. Goed prijs/kwaliteit verhouding
familiebedrijf in het dorp. goede ervaringen dus niet verder zoeken.
meedenken bij een problleem, nl het niet goed opttrekken van mijn diesel. Daarbij systematisch en consequent gewerkt en niet meteen de duurste oplossingen aandragen en toch op korte termijn het probleem verholpen.
prima service!!!!!
zeer goed
goed, fijne service. prima
Zeer goed. Afspraak is afspraak en een goed prijs /prestatieverhouding.
prima, goede service
Snelle service, klantvriendelijk. Je rijdt binnen en er staat direct iemand voor je klaar.
Zeer professioneel bedrijf, gezellige ontvangst en vriendelijk personeel. Alles is altijd wel mogelijk en men regelt zaken op korte termijn. Bij afwijkingen altijd telefonisch overleg. Prima, prima.
Gastvrij, vriendelijke ontvangst, goede service, direct geholpen etc.
Zeer positief.
|Prima service. Vriendelijke bejegening en er wordt met je meegedacht. Prijzen zijn fatsoenlijk. Kortom ik ben tevreden.
betrouwbaar en snelle srevice
Trekdijk 14