Vakkundig, flexibel,service- en kwaliteitgericht, klantvriendelijk.
Een échte vakgarage. Je wordt snel en vakkundig geholpen. Bovendien: niet duur!
prima service
Hele goede ervaringen met aankoop van auto, reparaties ed. en goede service Toch moet ik een teleurstelling vermelden. een tegenvallende inruilwarde voor mijn huidide auto en dat zou misschien cnsequenties kunnen hebben. Een goede lezer heeft maar een half woord nodig Over het algemeen gesproken ben ik een goed tevreden klant van Vakgarage Knol
Auto hier gekocht, daarna altijd geweest voor APK.
Vriendelijk, betrouwbaar, service-gericht en deskundig
Heb goede ervaringen, zijn deskundig.
Altijd snelle goede en acurate service, met goede, betrouwbare en vriendelijke informatie.
prima service, persoonlijk klant benadering
Prima / mooi dichtbij
Prima ervaring. Ook met pech wordt er direct gereageerd.
Goede service/advies en ook niet onbelangrijk altijd vriendelijk geholpen.
Een garage die altijd voor je klaar staat.
Goede dienstverlening, flexibel en gemoedelijk.
Prima garage, goede en vakbekwame medewerker! Staan ook klaar voor advies, en bij reparaties altijd prijsopgaaf.
Trekdijk 14
8629 EG Scharnegoutum