Deskundig en snel
Niets dan goede ervaring. Bij vragen wordt je direct te woord te staan, en zo mogelijk gelijk geholpen.
Zeer klant vriendelijk,deskundig en behulpzaam.
Gezellig bedrijf. Behulpzaam Klantvriendelijk
Prima!!
Prima service, klantvriendelijk en altijd paraat bij ongemak!
ben zeer tevreden
goed hoor.
ALTIJD STAAT HET pERSONEEL KLAAR OM DAADWERKELIJK HULP TE BIEDEN OF OM RAAD TE GEVEN. Het aan de computer koppelen is daarbij zomaar klaar zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Uiterst geschikt! Ook caravanonderhoud bij vakgarage Knol bevalt ons UITSTEKEND!
onze ervaringen met deze garage zijn uitsteken. wij zijn al jaren tevreden klant.
Zeer goede survice. Men wordt snel en goed geholpen.
prima service, makkelijk afspraak maken
prima service, makkelijk afspraak maken
Altijd prettig om met onprettige dingen bij Knol te komen. Ook voor onverwachtse probelemen staan ze klaar en ze doen alles in goed overleg.
geweldige service, leuke omgang met klant snel klaar, koffie bij als je moet wachten .
Snelle en correcte sevice
goede service deskundig personeel
Prima garage. Staan altijd onmiddelijk voor je klaar.
Anne Knol een beste garage staan altijd klaar voor de klant en de service is prima.
Geweldig wordt je daar geholpen ,je bent geen nummer ,maar een mens Ik kan niet anders zeggen ,,Super\" Anne Knol is mijn garage\".
Trekdijk 14
8629 EG Scharnegoutum