Laden reviews...
54 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen de Wit-garage consequent om vriendelijk personeel, heldere communicatie en eerlijke prijzen. De opmerkingen benadrukken betrouwbaar onderhoud en snelle service. Veel klanten komen al jaren terug en voelen zich serieus genomen. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en klantgericht beschreven.
Ik heb een grote onderhoudsbeurt laten uitvoeren, inclusief het vervangen van de voorste remblokken. De werkzaamheden lijken netjes uitgevoerd, maar de communicatie verliep minder prettig. Ik had diezelfde ochtend zelf de koelvloeistof bijgevuld. Op de factuur stond vervolgens dat de koelvloeistof was bijgevuld, wat bij mij direct vragen opriep en het vertrouwen niet ten goede kwam. Daarnaast had ik vooraf gevraagd hoe laat de auto ongeveer klaar zou zijn, omdat ik diezelfde dag nog weg moest. Er werd aangegeven dat dit rond 12.00 uur zou zijn. Ik verwachtte dat ik gebeld zou worden zodra de auto klaar was, maar dat gebeurde niet. Uiteindelijk heb ik zelf om 14.00 uur gebeld en toen bleek de auto al geruime tijd klaar te staan. De kosten voor de grote beurt, inclusief de voorste remblokken, bedroegen €669. De werkzaamheden lijken in orde, maar met betere communicatie en een zorgvuldiger factuurcontrole was mijn ervaring duidelijk beter geweest.
8 July 2026
stefan ros
NIEUWERKERK AD IJSSEL
Online afspraak zo gemaakt, snel gekeurd.
3 July 2026
VK
Vakmensen
3 July 2026
H
Nieuwerkerk
Goede monteurs en behulpzaam met vragen
2 July 2026
C
Nieuwerkerk aan den ijssel
Gaat soepel en snel vanaf inleveren autosleutel tot aan ophalen. Meerdere keren mijn auto gebracht en tevreden met de goede service en communicatie.
2 July 2026
Nina
Zevenhuizen
Ik kom geruime tijd bij deze vakgarage en ben zeer tevreden. wordt altijd netjes geholpen en er wordt naar mijn verhaal goed geluisterd. Werkzaamheden zijn altijd goed , geen verrassingen en de prijs is altijd correct, geen rare hoge onverwachte verrassingen !
30 June 2026
Ron van Steenbergen
Rotterdam
Het is gemakkelijk een afspraak in te plannen, je wordt snel en vakkundig te woord gestaan. De auto kreeg een apk keuring en onderhoudsbeurt. En tenslotte ook een veel reële factuur als bij de officiële dealer. Kortom een echte aanrader!
23 June 2026
Paul
Nieuwerkerk Ad Ijssel
Airco van mijn Tesla model 3 stonk en werkte niet optimaal meer. Garage heeft controle uitgevoerd en vastgesteld dat de Airco en Luchtfilter zelf in orde zijn. Oorzaak van de problemen zijn bladeren in de radiator / condensor. Blijkbaar bekend Tesla probleem. Is een tijdrovend klusje dat je echter ook zelf kunt doen.
18 June 2026
Leo
Goed en degelijk werk !
10 June 2026
Karel
Post
Fijn en deskundig Kom hier al jaren Denken met je mee Heb hier al diverse auto's gekocht en altijd goed geholpen
29 May 2026
Johan van Zoeren
Capelle aan den IJssel
Hele fijne klantvriendelijke en vakbekwame mensen. Denken mee en zijn gewoon top!
14 May 2026
Margreet Pontier
Rotterdam
Vakgarage De Wit is altijd beschikbaar. De APK is hier altijd snel en volledig. Geen verborgen kosten, geen extra werkzaamheden. Alleen de noodzakelijke punten en die zijn dat ook nog scherp in prijs. Fijne garage!
11 May 2026
Alex
Nieuwerkerk aan den IJssel
Wij komen niet voor niets al jarenlang voor het onderhoud van onze auto's bij vakgarage de Wit.
21 April 2026
A
Nieuwerkerk aan den ijssel
Airco bijvullen volgens afspraak en met goede service zoals altijd
15 April 2026
Michael
NIEUWERKERK AD IJSSEL
Ik ben vriendelijk behandeld en snel. Als je een betrouwbare garage zoek is deze zeker een aanrader
31 March 2026
T
Nieuwerkerk a/d IJssel
Geen onnodige dingen en wel extra service
31 March 2026
Anne van Dijk
Ook bij Pechhulp
24 March 2026
Ton
Capelle aan den IJssel
Auto was snel weer beschikbaar om op te halen. Communicatie was duidelijk.
17 March 2026
W.G.C.
Capelle aan den IJssel
Gewoon eerlijk en goed verhaal. En je betaald nooit meer dan noodzakelijk.
5 March 2026
Peter
Nieuwerkerk ad IJssel
Fijne garage
3 March 2026
Cisca
Nieuwerkerk
Gebeld voor het verlengen van de pechhulp,kon direct langs komen.
27 February 2026
Hennie
Rotterdam
Ik had een andere auto gekocht. Even langsgereden om de pechhulp opnieuw af te sluiten. Even de auto laten bekijken en de accu te testen. Alles in orde en weer gerust de weg op.
20 February 2026
Rein
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
Deze garage heeft voor mij nog meer sterren.
4 February 2026
Cor
NIEUWERKERK AD IJSSEL
Kort en krachtig, vriendelijk.professioneel geholpen. Geen poespas, geen gerommel met extra kosten apk . Netjes
28 January 2026
Maikel
Nieuwerkerk aan den IJssel
Vele jaren zeer tevreden met de goede deskundige service van Garage de Wit
23 January 2026
Ineke Van der Gaag