Prima service en snel geregeld.
Netjes en vriendelijk Geholpen bij de aankoop 2 hands auto.een aanrader 👌🏻
leuke auto gezien , gelijk een goede klik met huib , wederzijds vertrouwen , er kon ook nog iets geregeld worden . de auto is afgeleverd en mijn vrouw is super tevreden !!!
Onlangs mijn bedrijfsauto hier gekocht en heel netjes geholpen. Goede service en uitleg. Ik beveel vakgarage vant hoog zeker aan.
2 weken geleden een Hyundai Tucson gekocht bij deze garage toen ik thuis was ondekte ik dat de naaf dopjes van de wielen er niet opzaten na gebeld te hebben met Huub heeft hij nieuwe besteld en voa de post opgestuurd naar mij . Dus perfecte service en heel prettig geholpen. Dank jullie wel.
Op Internet een leuke gebruikte auto gevonden. Deze werd keurig op het afgesproken tijdstip naar Groot-Ammers gebracht. Goede communicatie over de aflevering van de auto. Perfecte service, zoals altijd!
2 weken terug een Renault Clio diesel gekocht ben zeer tevreden met de auto bij vakgarage van \"t hoog
De kennismaking was vriendelijk en behulpzaam. Plezierige contacten en afwikkeling bij de aankoop van een andere auto.
werden snel en vriendelijk geholpen
tot nu toe prima!
voelde vertrouwd aan bij ontvangst en verkoop. 1 minpuntje, kenteken al twee dagen op mijn naam terwijl de auto nog opgehaald en betaald moest worden en nog niet door mij verzekerd was!
Op de site een auto gevonden,. De kwam goed overeen met beschrijving, na proefrit en onderhandeling konden we het snel eens worden..
Het bedrijf bezocht i.v.m. aankoop van een gebruikte auto. Via internet bij dit bedrijf terecht gekomen, vanaf het eerste moment keurig geholpen en echt als klant behandeld. Eerst een proefrit aangevraagd, hier alle ruimte voor gekregen. Daarna goed gesprek gehad met Huib en uiteindelijk tot een overeenkomst gekomen m.b.t. de koop van de auto. Aflevering was zoals afgesproken. Eén restpunt wordt netjes opgelost.
Klantvriendelijk, interesse naar de eventuele koper komt op de eerste plaats...top
Via internet bij Vakgarage Van \'t Hoog uitgekomen. Vanaf de eerste kennismaking een vertrouwde plek die ons uiteindelijk een top auto voor een scherpe prijs opgeleverd heeft!
Reparatie seat ibiza , egr klep en service beurt
Nette en vriendelijke service, eerlijke informatie en een goed gevoel! Zeker een bedrijf om bij terug te komen!
Ik heb een hele mooie Kia Picanto gekocht, die helemaal naar mijn zin is afgeleverd. Keurig netjes gepoetst en met een nieuwe APK en met een halfjaar Bovag garantie. Omdat de Kia dealeronderhouden was ( 1e eigenaar ) heeft die ook nog de fabrieksgarantie. Ik ben er correct geholpen en kreeg er ook nog 1 jaar gratis pechhulp bij van de eigenaar. Kortom, zeer tevreden en blij met mijn nieuwe occasion.
Goed. Zeer service gericht.
Ambachtsweg 9
2964 LG Groot ammers