Goed.
Goede service tegen een betaalbare prijs!
Onderhoudsbeurt en APK lijken keurig uitgevoerd te zijn. Maar wel hebben ze zonder het te vragen de kentekenplaathouder van de auto vervangen door een exemplaar met hun naam er op. Dat hoort zo niet.
Echt een leuke club mensen. Liefhebbers van auto’s. Heb er meerdere auto’s in onderhoud gehad en zal dat blijven doen. Leenauto of leenfiets hebben ze eigenlijk altijd beschikbaar…
Het was coronatijd...er werden geen mondkapjes gedragen.! Ik mocht aan de tafel in de showroom wachten waar n medewerker zat te lunchen...hij was absoluut niet klantvriendelijk...er werd niets gezegd geen groet.....hij keek stuurs voor zich uit.
Netjes en snel geholpen Moest wel ff terug voor klein mankentje Maar werd meteen en kosteloos opgelost
Goed en snel geholpen. Grote mate van klantvriendelijkheid
te veel
Ben jarenlang klant bij vd Wildenberg. Geen poespas of franjes, altijd goed en betrouwbaar en er altijd zijn voor de klant.
altijd prima geholpen. goede service en advies
Staan voor je klaar!
Een TOP garage met uitstekend vakbekwaam personeel.
Vriendelijk en duidelijke informatie betreffende de werkzaamheden die zijn verricht.
Al jaren klant altijd goed en vriendelijk geholpen
Makkelijk afspraak te plannen, duidelijk wat er gedaan moet worden aan de auto, gewoon perfect.
Ik heb bewust gekozen voor een lokaal autobedrijf, omdat ik daar meer vertrouwen in heb dan uit de stad. Deze Vakgarage heeft mij daarin zeker niet teleurgesteld.
goed thuisgebracht
Fijne garage, goed service en vriendelijk personeel!
Soms is er twijfel!
Altijd behulpzaam en maken tijd voor je vrij
word altijd geweldig geholpen krijg het gevoel dat ik belangrijk ben
Klantvriendelijk, goede uitleg als je iets wilt weten, nemen de tijd voor je,
Ze doen hun best de prijs laag te houden. Dan komt het soms voor dat er iets fout gaat. Daar communiceren ze goed over en zijn coulant. Heel fijn dat het altijd opgelost wordt. Al meer dan 15jaar klant!!
vlotte vriendelijke bediening