Een goede garage waar het altijd druk is maar voor spoed is er altijd weer ruimte. Wordt er netjes geholpen en vraag je uitleg dan krijg je die ook.
klantvriendelijke behandeling
Jammer dat zo’n mooi familie bedrijf in een dorp door 1 iemand makkelijk qua naam om zeep geholpen kan worden. De arrogantie druipt er vanaf bij mister verkoop. Totaal niet eerlijk verkoopt auto’s met schade zonder blikken of blozen en heeft niet het lef dit achteraf netjes op te lossen!!! Koop er nooit geen auto …
Op de bandenwisseling heb ik niet lang hoeven te wachten, na 1 uur kon ik mijn auto met de nieuwe banden weer meenemen...
Als ik iets heb aan de auto kan ik even binnenlopen en word ik snel en kundig geholpen. En duurt het wat langer dan geven ze dat aan en plannen we een datum, gewoon duidelijk en eerlijk. Zo fijn.
0p 5juni een afspraak voor wat kleine dingen ben goed geholpen , omdat het regende ben ik naar huis gebracht goede service
Het is prettig zaken doen en ze nemen altijd de tijd voor jouw op een prettige klantvriendelijke manier.
Prettig en vriendelijk personeel. Goede service. Ben al jaren een tevreden klant.
Ze zijn supervriendelijk en zeker kundig ! Veel vertrouwen in hun
Zie boven.
Apk uitgevoerd, ondekt gebrek in overleg hersteld. Alles naar wens uitgevoerd
Je hoeft maar te bellen en je kan al komen
Ik kom al haren voor onderhoudt, bandenhotel ed bij deze garage.telkens als ik even naar een andere merkgarage moet vanwege bijvoorbeeld de garantie van mijn renault, merk ik hoe fijn en servicegericht deze garage is. Nooit discussies, snel als het echt nodig is, en nooit 2 x terug omdat er iets niet goed is gemaakt. Vriendelijk en behulpzaam. En .. niet duur!
factuur ook duidelijk
Bij de aankoop van mijn voertuig is er een rustige, gedegen begeleiding gegeven. Dit voelde en was zeer vertrouwd.
Was oké.
Altijd top service. Altijd met een goed gevoel mijn auto ophalen.
Klantvriendelijk en behulpzaam, Wachttijden worden erg lang !
Deze garage beveel ik aan iedereen aan. Fijne en eerlijke service, denken mee en prijstechnisch prima.
Servicebeurt keurig afgehandeld. Lift naar en van huis, top! Graag in aanhef mevrouw ipv heer.
Heel blij mee, heb er vertrouwen in.
Altijd behulpzaam en meedenkend. Fijne garage!
goede service en vriendelijkheid
Ik wordt altijd naar tevredenheid geholpen