Al jaren trouwe klant bij deze garage. Geen secretaresse, geen koffie, geen showroom. Een garage zonder opsmuk, waarbij je gewoon een praatje kunt maken met degene die aan je auto heeft gesleuteld. Fijne no-nonsens garage met vakmensen.
Van alle markten thuis.
Top garage denken mee en halen je portemonnee niet leeg super
vakkundig geholpen voor een nette prijs en prima service
We hebben altijd het gevoel gehad en hebben het nog steeds, dat wij als klant eerlijk en betrouwbaar onze auto's aan deze vaklieden durven over te laten.
Betrouwbaar adres
Snelle en goede service en veel is bespreekbaar. De auto rijdt nog steeds prima, mede door goed onderhoudt. Wij zijn blij met Hendrik en collega's.
Goeie vaklui vriendelijk
Vele jaren komen wij al bij garage wassenaar. Vroeger mijn opa, mijn ouders, mijn broers en ikzelf en de laatste jaren ook mijn nichtje. Super goede service. Fijn om zo'n vertrouwd adres te hebben met zoveel deskundigheid!
Kom hier al enige tijd. Goede service. Altijd behulpzaam en goed advies. Vervangen niet onnodige onderdelen. Als het nog een jaartje mee kan dan niet nodig. Harde werkers en altijd bereid om te helpen. Ik kom er graag.
Gewoon goed
Dit adres door gegeven aan mij, ben uiterst tevreden. Peter
Snel, vriendelijk en professioneel geholpen. En een mooie auto, zonder problemen gekocht
We kunnen altijd op korte termijn terecht enauto is op dezelfde dag klaar. Garage Wassenaar is van alle markten en merken thuis.
Je wordt hier altijd vlot, netjes en vriendelijk geholpen. Daarnaast is de service top, ook voor kleine dingetjes tussendoor en je krijgt een eerlijk advies. Liever zo'n garage dan zo'n mega-luxe, over de top uitgerust auto paleis, waarbij je je mag afvragen wat de meerwaarde ervan is en wie dat allemaal financiert maar dat wordt dan al gauw weer duidelijk als de nota op de mat ligt ;-)
Betrouwbare service
vakmensen,
Mazda CX3 uit 2015 gekocht inclusief winterbanden. Snelle afhandeling en kon de volgende dag wegrijden.
Je wordt altijd goed geholpen en ze hebben goede kennis.
Heldere communicatie. Alles was snel geregeld.
Bijzonder prettige garage. Vakmensen, duidelijk, flexibel en transparant.
Geen nonsens. Echt een vak garage.
Prima service, duidelijke uitleg gehad over wat er gebeurd was aan de auto. Nette totaalrekening.
Altijd goede service en aandacht
Heemraad Witweg 2
1678 HJ Oostwoud