Gewoonlijk goede service en eerlijkheid
Goed advies en service
De garagehouder denkt met je mee. En indien mogelijk verhelpt hij het defect direct en anders is het de volgende dag gerepareerd. Ook het onderhoud wordt keurig gedaan. En er staat vrijwel altijd een leenauto klaar.
alles op orde
Bij garage Wassenaar sta ik nooit voor verrassingen wat de factuur betreft.
Altijd correct, transparant, duidelijk en god verzorgd!
Kleine garage erg goed in het onderhoud en reparatie van elk merk auto. Zeer deskundig personeel, goede persoonlijke behandeling en service!
Wordt altijd goed geholpen!
Komt al zijn afspraken na
AL jaren klant en zeer tevreden.
Goede service, fijn overleg bij reparatie en onderhoud, klantvriendelijk.
Altijd goed geregeld bij Hendrik
Snel geholpen. Heel vriendelijke mensen.
gewoon prima
Denken mee en zoeken de juiste oplossing zodat je als klant tevreden de deur uit gaat
Ondanks de grote drukte toch tijd vrijgemaakt op korte termijn voor APK van onze Camper.
Heel goed, snel, en vakkundig! superblij met deze garage
Goede service.
Ik kom hier al jaren en zou geen andere garage willen hebben.
uitstekende garage
Goede garage waar ze je altijd willen helpen. Reparatie en beurten voor een mooie prijs. Er wordt eerlijk gedaan over de kosten van een reparatie, ze bellen als het duurder wordt. Het voelt vertrouwd om de auto hier in onderhoud te hebben.
Heemraad Witweg 2
1678 HJ Oostwoud