In de ochtend gevraagd om de winterbandjes te plaatsen en dezelfde middag zaten ze er onder. En meteen een opslag voor de zomerbandjes geregeld. Fijn geholpen bij de dorpsgarage
Heel betrouwbaar bedrijf.
Zeer goed, deskundig en prijs/kwaliteit perfect.
Defecte bobine is vakkundig vervangen. Auto rijdt weer als een trein.
Er wordt altijd netjes geluisterd naar het probleem.
Goede service.
prima gedaan, helder, goed en snel geregeld
stonden gelijk voor me klaar belden netjes wat er loos was en binnen een dag weer gereed.
Garage wassenaar staat altijd voor je klaar als je een probleem hebt met je auto.
Altijd positief. Oog voor de klant, kundig en schappelijke prijzen.
Afspraken worden nageleefd. Vertrouwen in klant. Goede service in eigen dorp.
Gewoon een hele goede garage
Wij worden altijd op zo kort mogelijke termijn, zeer vakkundig en tegen zo laag mogelijke kosten geholpen. In ons gezin zijn steeds 2 auto’s Sinds wij 18 jaar geleden in Oostwoud zijn komen wonen, is Wassenaar onze topgarage. Zeer deskundig voor alle merken. Fam. Melgers
Prettig contakt direct met digene die gaat sleutelen aan het voertuig. Nonsens overleg en uitleg over de uit te voeren werk
goede service
Al jaren onze CR-V naar grote tevredenheid in onderhoud. Nu ook een youngtimer - Peugeot die snel en vakkundig gerepareerd is.
Letterlijk en dik verdiend een all-round vakgarage met een no-nonsense policy en zeer kundige monteurs. Komen er denk ik al 20 jaar met verschillende merken en altijd naar tevredenheid. Ga zo door Garage Wassenaar en er komen als het ons alle gegeven is minimaal 20 bij.
Snel en vriendelijk geholpen
Zeer klantgericht en vakkundig.
Kon snel terecht, en was maar een half dagdeel mijn auto kwijt.
Je word correct behandeld en het straalt vertrouwen uit.
Meteen reparatie zo nodig.
Mijn ervaring is een plezierige...
top altijd bereid om te helpen advies te geven en te overleggen
Heemraad Witweg 2
1678 HJ Oostwoud