Heb steeds goede ervaring gehad
Keurige Vakgarage met uitstekende service en communicatie mbt reparaties!
Afspraak maken kan snel, auto wordt vriendelijk ontvangen en ik kon een fiets lenen zodat ik niet terug naar zoetermeer hoefde te lopen
Correcte afhandeling in goed overleg
Ik word altijd zeer prettig geholpen. Afspraken worden goed nagekomen. Prima service.
We komen al jaren bij deze garage. We hebben Veel vertrouwen in de monteurs. En houden van de No nonsens houding van dit bedrijf
vlot en deskundig
Alles is weer prima opgelost, zoals we al jarenlang gewend zijn!
voor mijn eerste auto een vakkundig apk gehad en advies wat er vervangen moet worden.
vriendelijk, accuraat advies en snelle service.
goede persoonlijke service, vlot met maken van afspraak en deskundig
Apk en bandenwissel
Klantvriendelijkheid is een positief punt!
wordt altijd naar wens geholpen
bij garage van den heuvel doen ze wat ze moeten doen en denken ook mee in oplossingen.
Goede Service, goed bereikbaarheid vanuit huis.
Prettige sfeer en goede persoonlijke aandacht en goede service.
Direct overleg met monteur mogelijk.
Goed zoals altijd
Vakkundig en klantvriendelijk
Het was professioneel en deskundig gewerkt door een klantvriendelijk personeel
Betaalbaar en duidelijke comunucatie Ook van de monteur zelf.
Verbreepark 33
2731 BR Benthuizen