Remblokken en remvloeistof vervangen incl. APK bijzonder snel en vriendelijk geregeld. Geen idee wat er beter zou kunnen.
Ik kon op korte termijn terecht voor een onderhoudsbeurt. Het onderhoud werd netjes op tijd afgerond. De prijs was ongeveer zoals verwacht. De nieuwe eigenaar pakt het prima aan.
Wordt altijd goed geholpen.
APK snel geboekt via de website. De keuring op de dag zelf verliep ook vlot. De leenfiets is wel aan vervanging toe, daar kun je niemand meer op wegsturen.
Klantvriendelijk. Duidelijke afspraken maken. Service gericht.
Vak garage.
APK en grote beurt gehad. Kon online makkelijk een afspraak inplannen. Netjes te woord gestaan, sms toen mijn auto klaar was! Nog een mooie opvouwbare krat voor in de auto cadeau gekregen. Zeer handig voor de boodschappen. Kortom, zeer tevreden.
De reparatie aan mijn auto werd snel en vakkundig uitgevoerd.
Kom al jaren bij v.d. Heuvel, Sinds kort overgenomen.eerste indruk was gelijk heel goed te noemen. Zeer vriendelijk te woord gestaan door eigenaar, gr.beurt plus apk .Werd netjes gebeld ivm vervanging banden ivm apk. en nieuwe accu, de optie’s werden goed besproken. Bij afhalen auto werd een leuke attentie gegeven voor onze kleinkinderen, heel attent.
Heel blij met de service plus de auto is weer door de apk heen.
Top vakgarage , alles netjes gedaan
Gewoon een goeie garage, vakmensen met een passie voor het vak.
Gewoon snel en goed geholpen. En als er tussendoor ergens naar gekeken moet worden, werd het gratis gedaan. Dat is nog eens service!
Goede ervaring.
Ik kwam met een vraag, mijn auto heeft nu een nieuwe 13V accu. Dit alles in 2 uur !!!
Goede en snelle service voor een onderhoudsbeurt met apk. En dat tegen een vaste prijs.
Ik kon op dezelfde dag mijn banden laten vervangen na dat ik hun eerst had gebeld en wachten was ook niet heel lang. Klasse werk.
Hele aardige mensen stonden klaar om een nieuwe accu te fiksen. Binnen een uur kon ik weer veilig de weg op!
Om kwart voor 1 gebeld voor een lekke band, om half 2 kon ik weer op weg.
Zeer Tevreden zie boven
Ik word hier altijd goed en snel geholpen. En ze wilde ook nog rekening houden met dat ik mijn auto op tijd kon ophalen zodat ik daarna mijn zoontje uit school kon halen. Heel erg fijn!
Als er na 16.00 uur gebeld wordt dat bij mijn auto de linker voorwiel los zit, maar dat ze dat morgen gaan vastzetten, wordt er gevraagd of ze de wielen mogen balanceren, ik ging hiermee akkoord want als iets los gezeten heeft vind ik het goed als ze die balanceren. Ik kon de auto om 9.00 uur ophalen maar moest tot mijn schrik €230,- betalen, voor een wiel vastzetten?? Toen ik zei dat ik dit belachelijk vond werd er gezegd we hebben de auto op test apparaat moeten zetten om uit te zoeken waar dat geluid vandaan kwam en hebben een algehele test gedaan en alle wielen gebalanceerd, en die meeting heeft ook een uur geduurd, Terwijl ze gelijk dezelfde middag toen ik de auto bracht, zagen ze dat de wiel niet goed vast zat. Antwoord goedkoop is duurkoop. Er lopen en liepen meerdere auto’s van mij bij dit bedrijf, maar als ik weer een rekening krijg waarop dingen berekend worden die ik niet gevraagd heb, zal ik mijn auto’s en ook de auto’s van mijn zwager ergens anders laten repareren en keuren Duurkoop is leegloop!
Alles gecontroleerd en hij kan er weer even tegenaan!
Verbreepark 33
2731 BR Benthuizen