Om kwart voor 1 gebeld voor een lekke band, om half 2 kon ik weer op weg.
Zeer Tevreden zie boven
Ik word hier altijd goed en snel geholpen. En ze wilde ook nog rekening houden met dat ik mijn auto op tijd kon ophalen zodat ik daarna mijn zoontje uit school kon halen. Heel erg fijn!
Als er na 16.00 uur gebeld wordt dat bij mijn auto de linker voorwiel los zit, maar dat ze dat morgen gaan vastzetten, wordt er gevraagd of ze de wielen mogen balanceren, ik ging hiermee akkoord want als iets los gezeten heeft vind ik het goed als ze die balanceren. Ik kon de auto om 9.00 uur ophalen maar moest tot mijn schrik €230,- betalen, voor een wiel vastzetten?? Toen ik zei dat ik dit belachelijk vond werd er gezegd we hebben de auto op test apparaat moeten zetten om uit te zoeken waar dat geluid vandaan kwam en hebben een algehele test gedaan en alle wielen gebalanceerd, en die meeting heeft ook een uur geduurd, Terwijl ze gelijk dezelfde middag toen ik de auto bracht, zagen ze dat de wiel niet goed vast zat. Antwoord goedkoop is duurkoop. Er lopen en liepen meerdere auto’s van mij bij dit bedrijf, maar als ik weer een rekening krijg waarop dingen berekend worden die ik niet gevraagd heb, zal ik mijn auto’s en ook de auto’s van mijn zwager ergens anders laten repareren en keuren Duurkoop is leegloop!
Alles gecontroleerd en hij kan er weer even tegenaan!
Ze voeren jaarlijks de APK-keuring en onderhoudsbeurt van mijn auto uit met zorg, professionaliteit en een persoonlijke 'touch'.
Zie boven
Ik werd snel geholpen door heel vriendelijk en deskundig personeel.
tijdens de sneeuwval waren mijn ruitenwissers gestopt met werken. Ondanks dat ik geen klant ben en ik een lease auto rij, namen ze de tijd om mij weer op weg te helpen. Na het ontdooien van mijn ruitenwissers kon ik weer op pad.
Lekke band snel opgelost
Na alles uitgelegd te hebben, hebben ze zelfs de auto gehaald, gerepareerd en weer terug gebracht.
In de afgelopen maanden 2x een auto gebracht voor APK en kleine beurt. Nette service, goed geholpen en een gratis leenfiets.
Ik kwam voor een voorlamp gelijk werden mijn banden ook nog opgepompt en de olie gecheckt
Fijne garage, kom er al jaren. Aardige en betrouwbare mensen. Ik word altijd goed geholpen.
Ondanks dat er geen apk op oudjaarsdag kan worden afgemeld, keurig gebeld om te verschuiven. Eenmaal op de dag van apk en onderhoudsbeurt zaten we net in de winterse dagen. Mailtje vroeg in de ochtend gestuurd, alwaar ik later over ben teruggebeld en dat ik zou worden teruggebracht. Zo gezegd zo gedaan en ergens halverwege de middag kwam het bericht al dat de auto klaar stond. Ditmaal de bus genomen en richting de garage. Heel blij met de service plus de auto is weer door de apk heen.
Alles volgens afspraak
Het is een goed bedrijf
De motorolie moest vervangen worden, dit is snel en vakkundig gedaan. Hartelijk dank voor de goede service!!
Al jarenlang prima service en deskundig advies!
prima geholpen
Ik heb het gevoel dat er niet iets gedaan wordt wat niet is afgesproken. Komen betrouwbaar op mij over.
Oké
Fijne garage lekker in de buurt Gisteren me auto gebracht voor een APK en kleine beurt ze bellen als er wat moet gebeuren en vertellen je hoeveel het ongeveer gaat kosten Ik had gisteren nog een extra service Bij mij rechter autodeur was de lak helemaal mat geworden Ze belde of ze daar iets aan moesten doen ,want ze konden hem weer glimmend krijgen Maar ik kreeg al een beetje een dure rekening ,dus zij laat maar zitten Maar ze hadden het tt gedaan en niets gerekend Vond zo ontzettend lief Dat is ook service en ontzettend fijn
Verbreepark 33
2731 BR Benthuizen