Vakgarage Verbree is een fijne en betrouwbare garage, de communicatie loopt altijd prima en er worden goede afspraken gemaakt en ook uitgevoerd.
Grote beurt uit laten vieren. Auto gratis gewassen
Betrouwbaar
Ik kom er al zeer veel jaar en ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit garagebedrijf, zowel voor aankoop als voor het onderhoud.
staat open voor bv alternatieve onderdelen
Snelle en eerlijke APK keuring. In dezelfde week mocht ik nog even langs komen na een kleine botsing. Ze hebben even gecheckt of er niet zichtbare schade was. Kon meteen langskomen. Geen grote schade. Ze dringen er niet op aan zaken te repareren die niet direct nodig zijn.
Klantvriendelijk. Deskundig advies.
Het is altijd goed. Ik word goed geïnformeerd, de kosten worden zo laag mogelijk gehouden. Tegelijkertijd zorgen ze ervoor dat de auto veilig is en dat gedaan wordt wat echt nodig is.
Gewoon goed geen gelul!!
Afspraak gemaakt voor onderhoudsbeurt. Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerd, auto gewassen, gebeld toe ie opgehaald kon worden.
Zie mijn reactie boven
Verbree Benschop is en blijft een prima garage met zeer vriendelijk en heel behulpzaam personeel.
Je voelt je geen nummer, voelt allemaal vertrouwd met eerlijke antwoorden en advies. Kortom voor mij tot nu toe, de beste garage om naar toe te gaan.
Eerst in instantie mankeerde er wat aan de auto maar geen probleem de garage heb het vakkundig verholpen en rij nu een zeer goede auto waar niks meer aan mankeert dus een hele goede survice en op een zeer vriendelijke manier geholpen
De medewerkers denken mee met de klanten en zorgen ervoor dat je weer met een goed en veilig gevoel op pad kan met je auto. Nadat ik weg reed kreeg ik een foutmelding in het scherm vd auto. Deze is de volgende dag meteen weer bestudeerd en eruit gehaald. Er werd speciaal tijd voor mij vrijgemaakt om dit op te lossen. Erg goede service!
Regulier onderhoud + paar zaken die wat extra aandacht vroegen en die zijn keurig nagekeken en zo nodig gerepareerd.
prima geregeld, ik ben zeer tevreden
Doen wat ze zeggen en informeren je met goed advies
Prima en snel geholpen
De klantvriendelijkheid, nemen de tijd voor al je vragen, eerlijke antwoorden, voelt vertrouwd.
Afspraak, uitvoering en nazorg helemaal OK.
De service was goed onze auto is gewassen
Ik heb al verschillende nieuwe auto's en occasions gekocht door de jaren heen , ik kom al vanaf de tijd dat de Opa van de huidige eigenaar dit bedrijf runde.
Goed garabedrijf, metvakkundig personeel en goede receptie!