goede service, alleen een erg onduidelijke rekening, er staat alleen een code op. Het is dat er gezegd is dat de achterremmen gedaan zijn, maar dat haal ik niet uit de rekening.
Mensen die hun vak verstaan Geven realistische inruil prijzen De gekochte auto wordt netjes afgeleverd
Fijn
Snel probleem opgelost echt heel fijn
Prettig in benadering en keurig afgehandeld
Snelle reparatie met goed advies en ook meegedacht in de kosten
Na afkeuring snel en vakkundig geholpen voor een redelijke prijs. Was binnen het begrote bedrag.
Op korte termijn kon de reparatie worden uitgevoerd aan mijn auto. Dit is snel en vakkundig gegaan.
Positief
Onze swift voor de eerste keer sinds jaren gebracht bij deze garage voor een apk. We zijn erg goed geholpen. Goede communicatie over de werkzaamheden qua kosten en na overleg met ons zijn ze door gegaan met de auto. Ook een eerlijke garage want onderdelen waarvan alleen ik wist dat aan vervanging toe zou zijn is ook door hun opgemerkt en verder dus geen verdere verassingen. Leen fiets mee gekregen was erg fijn!
Ik kom al jaren bij de vakgarage zij hebben de service in een hoog vaandel staan. We worden altijd vriendelijk te woord gestaan en gaan altijd in overleg bij grote reparaties.
Goede en snelle service, duidelijke afspraken van tevoren wat het kost en geen woekerprijzen, ga zo door
Snelle service en vriendelijk behulpzaam personeel
Flinke reparatie voor normaal bedrag met goede service. Moest de leenauto niet eens betalen! Netjes geregeld!
De werkzaamheden worden in goed overleg uitgevoerd. Mijn ervaring na 46 jaren is nog steeds hetzelfde, betrouwbare dienstverlening. De prijzen vallen soms wat tegen, de component “arbeidsloon” is daar mogelijk de reden van. Vorig jaar kochten wij er onze occasion die goed bevalt. De kosten van herstel vanwege de APK keuring in October 2020 vielen wel wat tegen. Over het algemeen is de Vakgarage een goed en vertrouwd adres.
We komen hier al enkele jaren en zijn erg tevreden met de service. Er wordt goed meegedacht en zijn altijd open en eerlijk. Prijzen zijn goed en personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Klant vriendelijk en kijkt bewust mee (geen onnodig uitgaves). Alles gaat goed in overleg.
EEN garage die met de klant meedenkt
nette afspraak,en keurige service !
Aankoop proces heel goed en vriendelijk. Geven alle tijd en ruimte om tot beslissing te komen.
We werden snel en netjes geholpen. Verkoper had een betrouwbare indruk. Geen snelle verkooppraatjes.
Fijne garage voor onderhoud van mijn auto. Snel geholpen. Vriendelijke mensen. Prima prijs/kwaliteit.
prima ervaring
Fijne mensen, duidelijk, eerlijk. Niet het gevoel dat je opgelicht wordt. Maken alles vakkundig.