APK en kleine beurt gehad. Vriendelijke mensen met eerlijke service. Zeker een aanrader.
Compliment voor jullie vakmanschap, service en klantvriendelijkheid!
Ze komen de afspraken na, netjes te woord staan ,en zijwerken netjes en goed is mijn ervaring.
Ik kok al enkele jaren bij de garage voor apk en onderhoud. Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar. Ik kan niks negatiefs bedenken.
Deskundig uitgevoerde werkzaamheden, vriendelijke ontvangst in een fraai verbouwd pand.
Je wordt vriendelijk geholpen
Snel geholpen, reparatie goed uitgevoerd. Goede service dus en niet te vergeten, vriendelijk en correct te woord gestaan. Voor ons kort bij huis, zeker een pre.
vakkundige prettige mensen die meedenken.
zie hierboven, en het leveren van universele onderdelen die de helft goedkoper zijn dan merk onderdelen en minimaal net zo goed.
Snel, vriendelijk en deskundig geholpen
Prima!
Werdt goed geholpen toen mijn auto niet wilde starten ze waren er na een half uur
We zijn snel en goed geholpen bij onze lege accu! Complimenten!
Redelijk snel geholpen, auto rijdt weer als een trein
Ik kan altijd snel terecht, wanneer er iets met mijn autootje aan de hand is. Prima service, vriendelijke mensen. Top!
Zoals boven.
Altijd goede service
Ik word er altijd heel goed geholpen. Deskundig. Eerlijk.
Nvt
duidelijke afspraken over kosten bij reparatie.
Ik had opgegeven een gegeven dat ik een grote beurt wilde voor de auto, maar ik werd al snel gebeld om dit te verifiëren, omdat de auto in januari ook al een grote beurt gehad had. Dus ipv geld verdienen werd gekeken naar de wens van de klant! Grote klasse! Verder was de beur gewoon prima en snel klaar. Leenfiets was ook erg fijn.
Snelle service bij de aflevering, reparatie werd goed aangegeven en de auto werd na afloop weer thuis afgeleverd. Beter kan niet!
Goede ontvangst, snel en vriendelijk geholpen. En auto snel weer terug. Top!