Ik had al lagere tijd problemen met de stuurinrichting van mijn auto. Ik was niet tevreden over vorige garage. Heb nu het idee dat probleem vakkundig is opgelost. En ik ben vriendelijk geholpen
Fijne dienstverlening, betrouwbaar,vriendelijk wel beetje aan de prijs
weer service op en top
Ik ben erg tevreden over de geboden service, denken mee en doen hun uiterste best om de klant tevreden te stellen.
Na telefonisch contact met Mark kon ik de auto meteen brengen, Mark wist niet zeker of reparatie dezelfde dag nog zou lukken. In de middag telefoontje gekregen dat de auto gemaakt was. Helemaal perfect. Dankjewel!
Alles goed! Service top!
Ik heb een mooie auto voor een mooie prijs kunnen kopen. Er is veel keus in goede auto's. Goede service!
Al jaren komen wij bij de vakgarage, dat zegt al genoeg!
Ik vond de service prima en de contacten, zowel telefonisch als face to face, heel plezierig.
Zeer ervaren mensen die weten waar ze het over hebben. Ze lossen problemen altijd zeer netjes op en daarnaast zijn ze ontzettend vriendelijk. Onze complimenten voor de onlangs mooie verbouwing van jullie bedrijf
Ja goede ervaring mee
Ben zeer tevreden
Ik ben snel geholpen na uitvallen accu.
Vanwege Corona mochten we niet binnen dat vond ik wel raar als je een auto voor zoveel geld koopt En ik vond het wel jammer dat de auto paar dagen later klaar was dan afgesproken
Zie boven
Hele fijne garage waar je altijd vriendelijk wordt geholpen.
Mensen met kennis waar je jou auto met een gerust hart achter laat, wetende dat je eerlijk geholpen word.
Ze hebben een top service
Goede service, klantvriendelijk
Volgens afspraak prima gedaan
Snelle en goede service. Klantvriendelijkheid.
Uitstekende service
Goede service nette garage en lekker dichtbij.
Altijd prima servic, kan niet anders zeggen. Top!