Ik wordt altijd goed ontvangen en geholpen, door het hele team.
Ik kom al jaren bij vakgarage Tilburg en dat bevalt me uitstekend. Ik kan altijd snel terecht en er wordt goed gecommuniceerd. De service is perfect
Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen en krijg altijd een eerlijke en transparante kostenraming
Goede en snelle service
Ik had een lekke band. Nieuwe werd meteen besteld en dezelfde dag nog op mijn auto gelegd
Mijn ervaring, vakkundig, goede service en bekwaam
Luisteren goed, pakken probleem vakkundig aan
Ik word altijd erg vriendelijk te woord gestaan, maar nog belangrijker, ze werken erg vakkundig. Je wordt vooraf netjes geïnformeerd wat de kosten zullen zijn.
Het bedrijf denkt met je mee, lost problemen op, geeft goede service en is vriendelijk.
Heel tevreden over de service
Mijn ervaring met vakgarage Tilburg is zeer goed! De medewerkers zijn enorm vriendelijk, tonen veel geduld en zijn heel servicegericht ongeacht of je wel of niet een auto koopt!
tot op heden goede ervaringen
Mijn beoordeling goed , ja wat moet ik meer zeggen auto wordt goed naar gekeken goeden service en als ze meer zien wordt je altijd even gebeld van hoe of wat nee echt een top bedrijf en ik kom er graag altijd vriendelijk en helpen je graag
Ik ben goed geholpen
De auto is snel en tegen een normale prijs weer mooi gemaakt. Versnellinhsbak, koppelingsplaten, remschijven en blokken en vier nieuwe banden. De auto weer helemaal als nieuw.
Flexibele opstelling, keurig zonder problemen.
Keurige service, maar dat zijn we gewend van de "buurman".
Pech met een relais, snelle juiste hulp gehad, prima!
Vriendelijke medewerkers Snelle service Eerlijk advies
Wij zijn erg tevreden met de eerlijke afwerking van zaken
Het was snel mogelijk om een afspraak te plannen. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en de auto is snel klaar. Allemaal voor een goede prijs.
Infomeren je goed over de werkzaamheden en vooraf prijsopgave
Afspraak ingepland voor me remmen en om een nieuw slot in me deur toe te voegen. Ze waren de volgende dag alweer klaar!
Gewoon goed