Makkelijk afspraak maken. Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken. Geen verrassingen bij het afrekenen. Aardig en vriendelijk personeel.
Prima garage met duidelijke afspraken en mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Zeer goed en vriendelijk geholpen.
Op alle fronten heel tevreden; er wordt met je mee gedacht. Kosten worden vooraf besproken; goede en snelle service. Ander vervoer beschikbaar.
Snel en goed werk geleverd, vriendelijke medewerkers.
Denken altijd mee. Doen wat nodig is. Je krijgt hier niet het gevoel dat er onnodige werkzaamheden worden uitgevoerd. Voelt heel eerlijk.
Zie boven
Fijne garage waar je prima afspraken kunt maken. Reparatie aan auto in goed overleg. Afleveren na APK conform afspraak
Goed geholpen
Verstand van zaken, juiste aanpak.
Altijd correct en vriendelijk geholpen en goede service en onderhoud van mijn auto, daarom ook al veel jaren vaste klant!!
De mensen denken met je mee.
Eerlijk vakmanschap waarbij meegedacht en gekeken wordt naar het geen noodzakelijk. Historie wordt altijd bekeken bij het maken van een afspraak. Hierdoor eerlijk advies.
Goed, prima
Ik wordt hier altijd vriendelijk en goed geholpen.
Prima garage waar serieus goed naar de auto wordt gekeken. Mocht er iets gevonden worden wat vooraf misschien niet duidelijk is aangegeven dan nemen ze telefonisch contact met je op om de eventuele extra werkzaamheden en kosten te bespreken.
Jammer dat de afgesproken prijs door de telefoon lager is dan wanneer er daadwerkelijk afgerekend moet worden.
Altijd weer vriendelijk personeel. En we worden altijd vriendelijk geholpen. Maken alles wat gemaakt moet worden. Ze zijn eerlijk en bellen altijd voordat ze iets maken zodat het geen verrassing is.
Alles ging prima had voorheen al informatie gekregen
Goede service en deskundigheid. Prettige en vriendelijke bediening.
Klantvriendelijk en deskundig geholpen
Persoonlijk, klantvriendelijk, vakkundig