tot 2 keer toe onverwacht problemen met mijn auto gehad en mocht hem meteen daar achterlaten. Allebei de keren diezelfde dag nog nagekeken en probleem opgelost ondanks de grote drukte!
Ik ben heel erg tevreden
Deskundig, klantvriendelijk, betrouwbaar.
Ik ga er sinds vorig jaar naar toe en wordt altijd vriendelijk geholpen ook met vragen kan ik na een belletje even langskomen
* De werkzaamheden van een grote beurt zijn op verzoek toegelicht. * Uiterst plezierig, klantvriendelijk contact met de eigenaar en medewerkers. * Gespecificeerde rekening van de verrichte werkzaamheden. * bereidheid te helpen bij bediening van 'elektronische onwetendheid' van het dashboard.
Ben zeer goed en zeer correct geholpen
Vriendelijke receptioniste. Goede uitleg van de monteur na mijn garantie aankoopkeuring.
Fijne ervaring met deze garage. Ze houden je goed op de hoogte van wat er mis is en wat het kan gaan kosten. Snel en goede service
Kom al jaren bij de vakgarage. Et is altijd prima en snelle service. Bovendien altijd eerlijk over de nodige werkzaamheden, wel of niet gelijk nodig.
Goede ervaring met deze vriendelijke garage
snelle,goede,service. aardig personeel.
Goede sfeer, klantvriendelijk en service gericht, goede prijs / kwaliteit verhouding.
Direckt goede afspraken maken en ook geregeld.
Ik heb al enkele keren de hulp van deze Vakgarage mogen ervaren. Altijd meedenkend om tot een juiste en betaalbare oplossing te komen! Vriendelijke mensen en een goede service!
Supersnel geholpen, top !
We zouden alleen gebeld worden maar dat is ergens niet goed gegaan.
Telefonisch afspraak en prijs bepaald, volgende dag auto weggebracht en tijdens het ophalen kwamen er toch extra niet afgesproken kosten bij. En vervolgens thuis aankomend waren de banden niet meer te zien in de boardcomputer. Ik gebeld en mag er een keer voor langskomen zodat het kunnen oplossen. Netjes opgepakt
In de ochtend met een probleem gekomen zonder afspraak. Na een half uur al telefoon dat de auto was nagekeken met een duidelijke uitleg wat er aan de hand was en in de middag mijn auto weer gerepareerd op mogen halen. Top!!!!!!!
Snel en goede services
Ik wil toch graag een keer even een review achter laten. Inmiddels ben ik al vele jaren klant en ik kan deze garage alleen maar aanbevelen, altijd prettige service, niet duur en kwaliteit. Ze zijn secuur en duidelijk. Overleggen eerst en hebben altijd gelijk een prijsopgave beschikbaar. Ze zijn ook erg flexibel. Je kan vaak snel terecht en anders zoeken ze samen met je naar een oplossing. Ik kan er niet meer van maken. Aanbevelenswaardig. mvg.
Jammer dat er geen oliefilter was besteld. Kon uurtje later terugkomen en de kleine beurt werd uitgevoerd (inc 4 nieuwe banden)
Zonder afspraak binnen gelopen omdat ik een raar geluid hoorde tijdens het remmen. Remblokken en schijven versleten en reparatie meteen uitgevoerd!
Al sinds 2013 kom ik bij deze garage, soms ben ik bij een andere garage geweest ter vergelijking maar niet het gevoel gehad dat ik ergens eerlijker of beter geholpen ben als hier. Dus ik blijf terug komen.
Geweldig geholpen