al jaren goed en nu volhouden
Mijn auto had 2 mankementen, 1 ervan is meteen verholpen, de andere, een nieuwe koppeling, konden ze niet meteen repareren, dit vond ik wel jammer omdat ik nu weer hiervoor terug moet komen.
Behulpzaam flexibel vakbekwaam en eerlijk
Mijn Jaguar XF 3.0 V6 diesel gebracht voor groot onderhoud, distributieriem plus spanrollen, waterpomp plus multiriem en nieuwe remschijven met blokken voor en achter. Aardige puist werk maar kon snel terecht en is vakkundig gedaan. Op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Auto stond keurig gewassen klaar bij ophalen.
Denkt echt mee in oplossingen. Prijs kwaliteit zijn uitstekend. Vriendelijk personeel.
Zie verderop diverse ingevulde punten
Zeer goed en betrouwbaar.
Uitstekende service.
Dezelfde dag gemeld en vriendelijk geholpen. Monteur gaf ook nog extra advies !
Of je voor onderhoud van je 12 jaar oude auto komt of voor de aankoop van een (bijna) nieuwe..... je wordt op dezelfde vriendelijke manier behandeld. Voor mij een vertrouwd adres.
Gorde service
Vriendelijk, snel gebeld, duidelijke uitleg.
Fijn als dingen gedaan en geregeld worden conform afspraak. Prima (vak) garage
Goede service en vriendelijke mensen .
Heel fijn geholpen! Gebeld voor de accu en werd dezelfde dag geholpen, met 10 minuten klaar! Hele fijne service!
Fijne service, betrouwbaar, deskundig en vriendelijk!
Vriendelijke en snelle service.
Nvt
Ik heb vroeger een andere garage gehad maar was daar erg ontevreden over kwaliteit/prijs verhouding. Mijn auto leek eerder een melkkoe. Nu ben ik alleen maar tevreden over de vriendelijk en deskundige service tegen een redelijke prijs. Voir mij een reden om deze garage aan te bevelen.
Hele goede service en erg vriendelijk personeel!
Meedenken met klant en oplossing zoeken
Gewoon wat we afspreken klopt dus geen kater bij het afrekenen
Goed geholpen en dicht bij huis.