Goede service, goede informatie, deskundig
Vriendelijk en duidelijk
Goede persoonlijke en snelle service. Duidelijke prijsopgave vooraf.
Fijne leenfiets gehad als vervangend vervoer. Werd vriendelijk gebeld om door te nemen wat er vervangen etc. Moest worden. Vervolgens eind van de middag mijn auto weer op kunnen halen na een korte toelichting wat er gedaan is. Prima service!
Zoals boven, goed en deskundig.
Prima.
Auto na schade echt perfect hersteld. Ik ben zeer tevreden, vooral ook vanwege het oprechte advies, het denken in oplossingen en het begrip.
Keurig geholpen
Goede service Gebeld volgende dag al komen Toppie ga zo door
Duidelijke uitleg en heel vriendelijk personeel.
ok
Professionele garage met hele goede service en hoge kwaliteit. Ik ben enorm blij met mijn aangeschafte auto die er keurig uitziet, goed onderhouden is en ook goed rijdt. Ik zou Vakgarage Tilburg zeker aanbevelen voor het kopen van een tweedehands auto!
Mijn auto moest een dure reparatie. De garage heeft goed meegedacht en dit heeft mij €1000,- bespaard. Mijn auto is goed gerepareerd en mijn portemonnee is niet leeg. Heel blij met de snelle en goede service!
Top geregeld en meedenkend, goed advies en duidelijk.
Goede prettige service
APK grote beurt alles naar wens
Problemen aan de auto word goed gerepareerd tegen een redelijke betaalbare prijs.
Snel en goed geholpen
De ventlator van de auto deed hwt niet meer. Daarvoor moest materiaal besteld worden. Van te voren duidelijk aangegeven wat de kosten zouden zijn. 2 dagen later weer een goed rijdende auto terug met een ventilator.
APK en kleine beurt, gemeld dat er twee nieuwe banden nodig waren. Fijn dat je bij het ophalen van de auto niet voor verrassingen komt te staan. Ook lag er op de zitting van de auto een ingevuld onderhoudsboekje, Erg handig.
Prima garage.
Apk keuring laten doen.
Kom graag naar deze garage
Prima, snel en vlot
Als altijd gewoon netjes en goed geholpen. Keuring en beurt netjes afgehandeld.