Fijn en vriendelijk wordt je geholpen, ze zijn kundig. Geweldige service!
Mijn auto wordt goed onderhouden. Ze zullen nooit onnodige reparaties doen.en moet er iets gedaan worden dan wordt ik altijd eerst geïnformeerd.
Koppeling van de Aygo doet het niet meer na 52000 km. Precies 7 weken na de grote beurt bij Toyota Tilburg. Auto opnieuw naar Toyota Tilburg en na een inspectie bleek dat de koppeling moest worden vervangen. Prijsopgave was € 1300,00 voor deze klus en het kon wel 2 weken duren. Dat bedrag vond ik wat aan de hoge kant, om niet te zeggen belachelijk. Hierna Vakgarage Tilburg gebeld. Deze gaven een andere prijsopgave, kosten € 650,00 en deze week klaar incl Bovag garatie op de reparatie. Uiteraard de Aygo daar laten repareren en binnen 3 dagen klaar. Super aardige mensen met verstand van zaken en realistische prijzen. Na 18 jaar vaste klant van Toyota Tilburg met verschillende Toyota's is het nu echt klaar met die belachelijke prijzen en klant onvriendelijkheid. Vanaf nu heeft Vakgarage Tilburg er een nieuwe vaste klant bij. Bedankt mannen!!
Alles goed uitgevoerd
Schadeherstel goed geregeld.
Weg gebracht voor apk en kleine onderhoud snel klaar ga hier met al de auto's die ik heb gehad naar toe altijd eerlijk
Goede .nest behald.
Goed en snel geholpen
alleen APK, duidelijke uitleg.
Altijd goed geholpen, snel en duidelijk
Ik wordt altijd goed geholpen en als vrouw serieus genomen.
Vlotte afhandeling, en er gebeurd niets wat niet nodig is.
Je wordt snel geïnformeerd over de APK keuring die vaak al dezelfde dag klaar is. Ik kon bij het aanvragen om een leenfiets vragen. Daarmee was mijn vervoer naar huis geregeld.
Tijdig herinneren dat apk aanstaande is vind ik prettig. De apk en grote beurt naar mijn inzicht ( ik ben leek ) goed uitgevoerd en snel klaar.
Ik heb vertrouwen in mijn vakgarage
Geen poespas, duidelijk, transparant. Zoals al jaren.
Ik kom al jaren bij vakgarage Tilburg. Vertrouwd adres voor goed onderhoud. Goede service en deskundige professionals.
Netjes geholpen. Goede service. Ik ben zeer tevreden
prima.
Zie boven
voorbeeldig en vakkundig geholpen
Al jaren mijn partner voor het onderhoud van mijn Volvo V70 Steeds tot tevredenheid!
Al heel veel jaren uiterst tevreden over de werkzaamheden aan mijn auto en de vriendelijke service aan de balie
Kom er al jaren en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Blijf er zeker komen zolang ik nog auto rijd.
Al jaren mijn vertrouwde garage voor onderhoud