Ik had geen afspraak maar wordt gelijk geholpen ik vond super netjes en fijn.
Deskundig en erg klantvriendelijk.
leuk contact
Voornamelijk contact gehad met Marc en een enkele monteur voor wat reparaties aan mijn auto. Dit contact is goed bevallen, een grote rekening is nooit fijn maar heldere communicatie en transparante prijzen helpen bij het begrijpen waarom je iets moet betalen. In een woord top!
Hulp is altijd vriendelijk, klein probleempje tussendoor als kapot lampje wordt opgelost. Bij onderhoud en apk is de auto binnen dag klaar meestal altijd overleg over kosten. Ik bespreek altijd huurauto ook die bevalt goed. tevreden klant
Erg klant gericht. Met een vraag komen en meteen geholpen.
Altijd vriendelijk en behulpzaam personeel
Prima!
Ik had een beetje motorolie nodig vanwege een laag peil en dit was geen probleem. Zonder extra kosten gewoon even bijvullen en weer op weg!
Goede ontvangst. Er werd snel actie ondernomen. Fijne terugkoppeling.
Je wordt hier altijd superfijn geholpen. Voor ze iets uitvoeren kwa reparatie bellen ze altijd voor een prijsopgaaf en meestal is het binnen een dag gemaakt. Supervriendelijk personeel. Ik weet echt bijna helemaal niks van auto’s, en had vaak als ik bij een garage kwam dat ik daarom werd uitgelachen of iets dergelijks, hier heb ik dat gevoel nog nooit gehad, en dat is voor mij echt een meerwaarde om naar deze garage te gaan.
Ik ben goed en snel geholpen.
Het is een betrouwbare en eerlijke garage. Met zeer klantvriendelijke mensen
Service en uitvoering werkzaamheden uitstekend, vriendelijk personeel.
Vriendelijke ontvangst angst en correcte behandelingen. Prima klantvriendelijkheid
heel goed
Staan snel klaar
Oplossing vinden ze altijd. Mooie Garage met goede service.
Klantvriendelijkheid en betrouwbaar super
ze hierboven
Ik ben er voor de eerste keer geweest en ben goed geholpen.
Klant gericht
Geweldig geholpen en goede service.
Onze Kia gebracht voor een kleine beurt en het ABS-lampje brandde continu. Na onderzoek van het probleem ben ik gebeld en er is duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was en wat de kosten zouden zijn.
Je wordt goed op de hoogte gehouden en krijgt daar waar nodig updates over je auto. Als er extra kosten zijn bellen altijd even Mvg Nina