Wel prijzig.
Wij zijn vriendelijk, goed en snel geholpen. Dit is bij ieder bezoek of ieder contact altijd het geval geweest.
Kwam voor mijn motor. René is een topper
Bij de grote beurt was ik iets vergeten. Dat werd door de monteur ook gevonden . Prima.
deskundig een vriendelijk personeel
owel mn motor als auto in onderhoud en word altijd keurig en snel geholpen. Tevreden klant!
Goed geholpen, deskundig advies. Koffie met een smile
Ik kon snel terecht met mijn ktm en werk is netjes uitgevoerd
APK en beurtje naar volle tevredenheid uitgevoerd
Was te laat met mijn apk, hebben ondanks een volle agenda toch mijn auto tussendoor gekeurd. Olie nagekeken en gevuld
Wij hebben 4 auto's bij Vakgarage Akersloot in onderhoud. Altijd wanneer ik kom, staan ze voor me klaar en helpen me erg goed. Altijd vriendelijk en servicegericht. Top!
Auto goed gemaakt ben zeer tevreden
Eerlijke prijs
Super service, korte lijnen, helder en duidelijk!
Wat ik ook aan de hand heb, ze staan altijd voor me klaar!!!
Zeer persoonlijke gerichte benadering, halverwege de reparatie even mee gekeken wat er mis was en dus niet (zo)geschrokken van de rekening! Nogmaals bedankt.
Gezellig, vriendelijk en zeer vakkundig! Met mijn KTM ga ik al jaren naar Renee en zal ook blijven gaan. Zeer tevreden!!
Zie boven
Er was een kleine reparatie nodig. Werd snel en goed geholpen. Altijd vriendelijk en persoonlijk
Goed geholpen
Mijn ervaring is altijd goed . En heb vertrouwen in het team bedrijf .
Fijne en betrouwbare garage
Gezellige kleinschalige garage (in dit geval voor de motor). De service is echt heel transparant, je staat er letterlijk naast tijdens de kleine beurt. Ik ben helemaal blij :)