Conform afspraak mijn motor opgehaald en dag later in keurige staat weer teruggebracht!
Apk-keuring gehad. Het verliep super snel, vriendelijk personeel en voor een mooie prijs.
Op een prettige en vakkundige en snelle wijze onderhoud en APK afgehandeld.
Je word er gelijk geholpen. kreeg leen auto mee, en me golf was een dag later gemaakt. echt vak mensen
Splinter nieuw of 15 jaar oud, het is Rene Zaal die uw motorfiets op de weg houd. Geweldig hoe veel kennis deze topper in huis heeft.
Uitstekend service- ben blij met deze mensen!
Ik heb hier mijn ktm onderdelen besteld. Je wordt heel netjes en goed op de hoogte gehouden. Als ik weer wat nodig heb bestel ik zeker weer vanuit Zeeland. Top service
Top gewoon top!
Goede service , betrouwbaar en waar naar je geld
Apk zonder problemen
Goeie en secure service en medewerkers
Het voordeel van een schoonzoon werkend bij en in een Vakgarage is andermaal bewezen. Deur tot deur service heet dat geloof ik.
super service
Aardig personeel!
Flexibel bedrijf, reed zonder afspraak langs ivm een defecte claxon. Maar een kritische blik op de remmen leerde dat deze eigenlijk aan vervanging toe waren. Eerlijk advies zonder andere overbodige reparaties aan te bevelen. Werd meteen geregeld ! En de claxon doet t ook weer, daar kwam ik tenslotte voor....
Scooteronderhoud of ik ze zou aanbevelen? Dat moet ieder voor zicht weten, ik ben tevreden.
Goede en eerlijke service en behandeling. Al jaren !
Alles naar behoren geregeld.
Staan altijd direct voor je klaar. Auto daar gekocht en in onderhoud gehouden. Voor ons 25 minuten rijden maar dat hebben we voor de goede Service graag over.
Altijd snel geholpen, klantvriendelijk, deskundig. Staan voor je klaar.
Altijd vriendelijk en duidelijk over wat de oorzaak van het probleem en wat nodig is om het te repareren. Ook goed overleg voordat de reparatie gedaan wordt.
Aardige, deskundige mensen!
Als boven.