Goede communicatie , top services
Vriendelijke mensen, duidelijke uitleg, overleggen met de klant voordat ze wat doen. Prettige ervaring voor mij.
Goede communicatie, geen gedoe, Denken mee, fijne hechte ploeg. Geen gesodemieter. Lieve mensen. Zeer klantvriendelijk.
Waar voor je geld bij deze garage en ik kom er graag.
Voor mijn motor heb ik hier mn achterband laten wisselen. Binnen het uur was dit al gedaan en kon ik mijn motor weer ophalen. Top service!
Vriendelijk personeel, mooi familie bedrijf, goeie prijs kwaliteit verhouding, prima afwikkeling, auto wordt in perfecte staat meegeven, vertrouwd gevoel...komen er zeker weer terug
vriendelijk personeel! Goede service! en opzich redelijke prijzen!
DAT wat was gevraagd is tot in perfectie gedaan zelfs het oplossing van storing door mijzelf veroorzaakt is geruisloos opgelost en afgehandeld ! DAAROM een dikke 10 door mij toegekend !
Zoals altijd
Betrokken, open , service-gericht. Denken mee.
Garage die nog altijd bereid is mijn inmiddels geriatrische voertuig [bouwjaar 2000] aan de praat en op de weg te houden. Kost wel een stuiver en soms een of twee dagen extra maar lukt tot nu toe altijd. Waarmee de niet-rationele gehechtheid aan een bepaald voertuig weer een jaar kan worden voortgezet.
Een heerlijke open bedrijfsstructuur. Fijn de monteur aan de telefoon die weet wat hij doet. En meiden die klantvriendelijk en open direct voor je de monteur halen. Allemaal mannen die dol zijn op sleutelen. Werkgarage vol auto's en dan voor de werkplaats gewoon met zijn allen sleutelen aan nog twee auto's. Alle merken door elkaar. Daar word ik blij van. Ze zijn eerlijk, duwen geen nieuwe auto door je strot en vinden je oude bakkie oprecht leuk. Tot volgend jaar lieve mensen en als het tegenzit wat eerder.
Ik had gevraagd of de APK keuring voor 13.00 uur klaar kon zijnen om 11.00 was deze al klaar. KLASSE
Alles naar wens
Snelle en goede onderhoudsbeurt van onze camper
Altijd prettig contact en goede service.
keuringen/beurten worden altijd vakkundig uitgevoerd
Al jaren mijn vaste garage, betrouwbaar en vakmanschap.
Alles uiterst positief
Goede eerlijke service, vriendelijk personeel
Geen wachttijd na gemaakte afspraken. Keurige telefonische advies voor eventuele reparaties.
De monteurs zijn vakkundig en zeer klantgericht. Vriendelijk bedrijf!