Al jarenlang uitstekend
Geen slechte ervaringen mee.
Goed en snel
Niet verkeerd. Over het algemeen goed.
Uiterst vriendelijk. Zeer behulpzaam. Regelen wat er voor je geregeld kan worden. Komen afspraken na. Meer dan vertrouwd. Bieden en leveren extra service.
Inbouw van accessoire. Materiaal binnen een dag binnen, garage neemt contact op voor het maken van een (inbouw)afspraak. Werkzaam vlot en netjes uitgevoerd. Uitstekend!
Ben inmiddels bijna 40 jaar klant bij. Radrema en dit tot grote tevredenheid. De klantvriendelijkheid is prijzenswaardig.
Zeer goede ervaring, vriendelijk en deskundig personeel, goede service.
Prima, heel klantvriendelijk en persoonlijk. Wanneer ze een steekje laten vallen, komen ze de klant meteen tegemoet.