Professioneel, persoonlijk, vriendelijk, behulpzaam.
Leuk team, behulpzaam en attent. En goede kennis.
Super wachtruimte, de auto was te snel klaar zat nog heerlijk 😀
Aanrader voor iedereen, bijzonder goed geholpen en dolgelukkig met mijn occassion. Al 10 jaar klant en altijd alles tot in de puntjes verzorgd! De mensen bij Radrema hebben hart voor de zaak en hun klanten en dat voel je!
I bought an used Volkswagen Polo 1.2TSI DSG, 2013 from Radrema Maastricht, everything was fine. Special thanks to Luo Stangen. Just one concern, I\'m still waiting for Car manual, that was not there during the car purchase. Luo will arrange this for me. So, overall its a nice experience with Radrema Maastricht.
Goede service , vriendelijk tegen klanten Oke .
Prima service en klantvriendelijkheid.