Positief personeel Vriendelijk en hundig
Zoals gewend naar tevredenheid geholpen en mee(vooruit)denkend in advisering !! Dank jullie wel
Goede ervaring . Zeer klantvriendelijk...toppie
vertrouwd adres,klantvriendelijk.
Goed!
Zeer klantvriendelijke en correcte benadering en afhandeling volgens afspraken door verkoper/bedrijfsleider !
Ik constateer dat de deskundigheid en de nauwkeurigheid van de onderhoudsbeurten de laatste 5 jaren helaas achteruit gaat . Ook nu moet ik weer terug om de koelvloeistof bij te laten vullen terwijl vorige week de hele inhoud vernieuwd is en niet goed ontlucht. Jammer !!!
Klant vriendelijk,en een goede behandeling van mijn auto. kan er van op aan als hij in de garage is geweest, dat het ook is gebeurd wat ik gevraag had.
Geen achteraf smoesjes maar recht door zee