Onderhoud volgens opgave en op tijd klaar.
Ruim voldoende
Goed geen gezeur correct en snel.
Zeer correct en vriendelijk bedrijf.
Aankoop en service van goede kwaliteit. Klantvriendelijke benadering.
Goede plezierige service.
goede ervaringen
Een betrouwbaar, servicegerichte en klantgerichte organisatie. Betrouwbare auto\'s voor de juiste prijs, vakkundig onderhoud.
Positief, kundig, vertrouwd.
Zeer goede ervaring al jaren!
zeer goede ervaring
Erg vakkundige garage met een zeer uitstekende service. Ze hebben mij volledig ontzorgd ten aanzien van het schadeherstel
Wilde eigenlijk geen reactie plaatsen,maar er zit me iets dwars,na het ophalen van onze auto na reparatie is er het volgende gebeurd. Donderdags auto opgehaald,vrijdag auto niet gebruikt,zaterdags na een retour van Lanaken zet de auto in de garage dacht doe motorkap open en ik zag dat de koelvloeistof helemaal in de min stond. Contact opgenomen met verkoper wat ik moest doen,haal koelvloeistof en kijk of het de zelfde kleur is en rij ermee,en kijk als je stopt of hij lekt,had 1 liter bij moeten vullen en nog 1 liter gekocht voor het geval dat,gereden na Eysden op en terug had totaal niet gelekt,kon wat er is gezegd een luchtbel zijn,ik had gezegd kan het niet zijn dat monteur vergeten is bij te vullen? Maar dat kon niet. Bij de reparatie was 2,5 liter bijgevuld a 24,58. Heb meerdere mensen ( mannen ) gesproken en het verhaal verteld en iedereen zei dat het niet kon,en als het een luchtbel was geweest zou het best een kwart kunnen zijn geweest maar nooit 1 liter.Dat is wat mij zelf dwars zit.