Ik heb daar een 2e handsauto gekocht,verkoper/eigenaar heeft wat toezeggingen gedaan is deze keurig nagekomen.net betrouwbaar autobedrijf
Het koppelingsprobleem met onze Subaru Outback is uitstekend verholpen. We hadden geen betere service kunnen wensen. Kortom een prima adres! Hans Eisink
Prima service tijdens aankoopproces occassion. Helaas een ernstig mankement na 3 maanden na aankoop. Diesellekkage brandstofleiding door gebruik niet-originele (en daardoor niet passende) onderdelen. Dieselspoor op snelweg, Rijkswaterstaat erbij etc. etc. Hierdoor helaas niet op vakantie kunnen gaan met de auto. Wie betreffende onderdelen heeft geinstalleerd, is mij niet bekend. Eerder ingevulde enquete is vanuit emotie gezien bovenstaande opgesteld. Deze enquete is de juiste. Gezien de ernst van het mankement en spoedeisende karakter van de reparatie, is geen kans gezien om gebruik te maken van de aftersales mogelijkheden.
Ik heb uitstekende ervaring met van der Pouw Kraan. Ik heb daar nu 3 auto\'s en een brommobiel in onderhoud. Prettige en vriendelijke en vooral ook technisch goede mensen. Dit is het soort bedrijf dat ik graag zie.
Matig, slechte adviezen, gebrekkige afleverkwaliteit,
Een tweedehands Rexton gekocht, ongeveer een half jaar geleden. Heel fijne auto, vriendelijk en goed geholpen, en over de inruil van twee auto\'s werd niet moeilijk gedaan. Er kwam een reëel bod. Ik ben een tevreden klant en kan Autobedrijf van der Pouw Kraan zeker aanbevelen.
in mei van dit jaar hier een gebruikte auto gekocht.Zeer vriendelijk ontvangen, proefrit meteen goed geregeld, goed verkoopgesprek. Bij overdrach auto , als attentie, een fles wijn. Wat kleine onvolkomenheden na de koop zeer correct afgehandeld.
Heb een gebruikte Subaru Justy gekocht en rijd daar nu nog steeds naar tevredenheid mee. De uiteindelijke service die mij gegeven werd toen bleek dat de remblokken niet de juiste waren, was voortreffelijk. Of het aan het merk ligt of aan van der Pouw Kraan; ze hebben mij een goede, degelijke auto verkocht.
Marco is iemand met veel ervaring, klantvriendelijk en goed gemutst.
Keurig geholpen
Buitengewoon goed!
In November 2010 een VW Golf Plus gekocht. In April 2011 storing in de Airbag, na afspraak nagekeken en hersteld Hoewel de garantie al om was is deze reparatie uitgevoerd zonder ook maar iets te berekenen. Dat is nog eens service en klantvriendelijk !!
Ik heb via mijn eigen garage hier een lexus gs 430 gekocht en tot op heden nog geen problemen gehad.De garage gaf hun auto gewoon mee en ik kon er in mijn woonplaats een proefrit meemaken en heb hem toen gekocht.Deze garage straalt wat mij betreft vertrouwen uit!Veel succes verder.
Autobedrijf van der Pouw Kraan, maakte op ons een professionele en een persoonlijke indruk ! Daarom hebben wij besloten om onze tweede hands auto hier te kopen. De service krijgt van ons een dikke 8, almede ook de deskundigheid en prijs/kwaliteit. Over de duurzaamheid van onze auto kunnen we nog niet veel zeggen. Maar tot nu toe rijd hij als een zonnetje. Bij vragen, krijg je via de mail heel snel antwoord !
Na aanschaf van een Nissaan Almero Tino,die na grondige controle werd aangeschaft,verliepen de eerste maanden van gebruik probleemloos. Helaas weigerden de wissers vlak voor het verstrijken van de garantie tijd. Na dit probleem gemeld te hebben aan het bedrijf werd er zeer resoluut opgetreden.. Daar de afstand van Zaandijk naar Soest.zonder wissers te riskant was ;gezie de weersgesteldheid]ging de garaage er mee accoord dat de reparatie werd uitgevoerd door een garage alwaar ondergetekende al jaren zijn auto in onderhoud had. Omdat ondertussen de garantie verstreken was ,werd toch een gedeelte van de reparatiekosten door de Firma Pouw Kraan vergoed. Dit getuigt van een goede service en een prima vorm van klantvriendelijkheid.Ik ben dan ook van oordeel dat dit bedrijf op de goede weg is,en ik zal dan ook een ieder aanraden om eens een kijkje te gaan nemen bij Marco en zijn collega\'s Dit was mijn bijdrage aan dit onderzoek,en wens het bedrijf en al zijn medewerkers fijne Kerstdagen toe en voor 2011 zakelijk een voorspoedig jaar Hartelijke groeten K.de Vries Zaandijk
Snelle en vakkundige reparatie van een Ssang Yong Rexton. Prijzen zijn mij niet bekend, ik rijd een leaseauto, maar de kwaliteit van reparaties en onderhoud is uitstekend.
Ik voel mij als een (trouwe) klant behandeld, wordt goed voorgelicht en ervaar de service als goed.
Klant vriendelijk. komt beloftes na. Service goed
ik ben zeer te spreken over deze garage! Ben zeer goed geholpen en ze verkopen goede en betrouwbare auto,s. Dat kom je niet vaak meer tegen. Ga zo door! MVG elwin
Ik heb er onlangs een Fiat Bravo op gehaald en ik ben zeer tevreden over de vriendelijkheid van de mensen daar. Ze nemen ruim de tijd voor je Super ga zo door!! met vriendelijke groet Maureen
Postbus 3274
3760DG Soest