4 sterren: goede service, goed behandeld

onlangs een bmw occasion gekocht zonder garantie. Korte tijd later kwamen toch wat gebreken aan het licht. Contact opgenomen en alles is keurig in orde gemaakt tegen een zeer schappelijke prijs. Mijn complimenten voor de goede service en de vriendelijkheid van het personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer prettig familiebedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als er wat is, staan zij meteen voor je klaar, je kunt altijd bij ze terecht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Aardig en behulpzaam als er iets is.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goed, vriendelijk, vakkundig en service gericht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn al bijna 25 jaar klant bij Autobedrijf Van der Pouw Kraan BV en hebben alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Inmiddels hebben wij 9 auto\'s bij hen gekocht, waarvan 1 voor onze dochter. De service en reparaties gaan altijd prima en snel. Dus: wij hebben geen problemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

meedenkend,eerlijk en bijzonder klantvriendelijk !

Goede persoonlijke service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende snelle service tegen heldere, scherpe tarieven.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een Matiz gekocht op zaterdag, dankzij hun vertrouwen hadden ze hem de dag ervoor al netjes klaarstaan met nieuwe APK. We hadden hem toen nog niet eens officieel gekocht!!!! Ervaring: TOP BEDRIJF MET GOEDE SERVICE!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben een erg goede ervaring met autobedrijf Van der Pouw Kraan uit Soest.We hebben er een tweedehandsauto gekocht en onze oude auto ingeruild. Snel tot een goede prijs gekomen. De auto die we er hebben gekocht, is helemaal nagelopen, in orde gemaakt en keurig netjes afgeleverd (met oa nieuwe banden, een service van Van der Pouw). Verder: zeer vriendelijke eigenaar; je voelt je er echt klant (itt sommige garages waar je altijd het gevoel hebt dat je \'belazerd\' wordt omdat je weinig van auto\'s weet). Een klein mankement aan de auto (na levering, net voor onze vakantie) is snel opgelost, zodat we volgens planning op vakantie konden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nu bijna een maand eigenaar van een Renault Clio Estate aangeschaft bij Van der Pouw Kraan. Ben echt super tevreden. Marco en Joop hebben me beide goed geholpen. En twijfel er dan ook niet aan om mijn \'nieuwe\' auto bij hen in onderhoud te houden. Echt een aanrader!

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn met 2 auto\'s al zo\'n 5 jaar klant bij vdPK en bijzonder tevreden over de vriendelijkheid, vakdeskundigheid en flexibiliteit. Er zijn 2 auto\'s verkocht, 2 auto\'s gekocht en we laten er de beurten en evt. reparaties uitvoeren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nooit geen vervelende ervaringen gehad. Al vele jaren klant. De Service is super klant vriendelijkheid ook. Kunnen andere bedrijven wat van opsteken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prima tot op heden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

2e hands auto gekocht inclusief de BOVAG garantie. Na proefrit en constatering kleine reparatie puntjes is dit probleemloos verholpen voor aflevering. 3 maanden later bleef de ruit hangen aan bestuurders zijde. Na een vriendelijk telefoongesprek is dit in een keer verholpen binnen de garantie. Uitval van radio is ook nog eens opgelost door een nieuwe radio. Kortom: super ervaring en kan niets anders dan deze garagist aanbevelen voor aanschaf of onderhoud auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima ontvangst en service. Goed geholpen en gelijk met twee auto\'s een proefrit kunnen maken en dat zonder afspraak. Goede aanbieding en oplevering van de auto.

Postbus 3274

3760DG Soest