Vakbekwaam en kundig is mijn mooie Opel vivaro van zijn storing afgeholpen door deze toppers!!
De periodieke beurt zoals altijd perfect uitgevoerd en voor een acceptabele prijs.
Je wordt al vriendelijk te woord gestaan tijdens het maken van een afspraak. Ik ben goed op de hoogte gehouden van de onderhoudspunten en ben goed geadviseerd. Met een goed gevoel reed ik weg.
Bovenstaande zegt genoeg
Goed, vriendelijk en vakkundig geholpen.
Ben al jaren klant.
Zie boven staand.
Probleemstelling helder, aan het werk. Tijdens de aanpak van het probleem, bleek het probleem groter dan verwacht. Prijsopgave voor de algehele reparatie Best een aardig bedrag, waar het personeel zelf ook van schrok. Vervolgens werd er navraag gedaan bij collega's in het autovak en daar bleek een veelbelovende andere en ook goedkopere oplossing te zijn. Kortom, deze garage doet echt hun best voor je!!! Wij zijn heel blij met deze kanjers
Makkelijk een afspraak maken. Flexibel in wat er gedaan moet worden. Correct in het melden wat er gedaan moet worden. Reageren vakbekwaam op aanduidingen van wat er gedaan moet worden. Kortom prima werkplaats en prettige mensen.
Jaren lange ervaring met deze garage. Ze helpen je altijd goed en kundig. Wij vragen altijd eerst om te overleggen over de handelingen die ze moeten doen en dat doen ze altijd netjes. Ook denken ze goed met je mee en zijn razendsnel.
Prima en snel geholpen
Meedenken in oplossingen/keuzes. Snelle en goede dienstverlening. Ervaringen met de (oude) subaru’s. Nooit teleurgesteld.
Storing in mijn Peugeot 308 snel verholpen. Adblue bijgevuld zonder afspraak. Fijn dat ik met een probleem gelijk nog geholpen kon worden. Vriendelijk personeel en de koffie stond klaar! Voor mijn volgende onderhoudsbeurt maak ik zeker een afspraak.
Opvang en onderhandeling prettig
Superfijne medewerkers, nette communicatie en komen altijd hun afspraken na.
Gewoon een topgarage die ik iedereen kan aanbevelen.
prima uitvoering van de werkzaamheden en goede klantbenadering
ik dacht dat bij een APK keuring het afstellen van de lampen en controle uitlaatgassen inbegrepen zou zijn. Dit blijkt niet het geval. Valt me tegen.
Beste heer de Ruijter, Dank voor het invullen van de beoordeling en de mooi cijfers. Wat betreft uw opmerking: De uitlaatgastest is in de kosten van de APK (29,=)inbegrepen. Deze zijn dan ook niet extra berekend op de factuur. Het afstellen van de hoogte van uw verlichting is een extra werkzaamheid en inderdaad niet inbegrepen. Groet Marco
Klantgericht service
In de jaren dat mijn auto hier in onderhoud was heb ik dat altijd als zeer prettig ervaren. Er is altijd een leenauto beschikbaar. Ik ben erg tevreden over de reparaties zoals die uitgevoerd zijn. En de prijs is betaalbaar.
Erg fijne service en goede afspraken over tijdens en prijzen.
De uitvoering laat niet lang op zich wachten en is adequaat, de attentie laat niet te wensen over.
Op korte termijn een afspraak kunnen maken en volgens afspraak de auto weer klaar. Geen verassingen achteraf. Helemaal goed!
Postbus 3274
3760DG Soest