De snelle diagnose en nauwkeurig optreden vallen mij steeds weer op
Goede service en vriendelijk personeel
Oplossingen bedacht zonder hierom te vragen.
Jaren al klant en tot grote tevredenheid. De persoonlijke aandacht spreekt mij enorm aan. En de deskundigheid van iedereen. Een team waar ik veel waardering voor heb.
Probleem aan de auto is naar tevredenheid verholpen.
Prima garage
Meerdere jaren ervaring met jullie bedrijf
Probleem: kapotte vering en lekkage. Beide problemen vlot gerepareerd. Apk en kleine beurt.
Bij mijn bandenwissel kwam men erachter dat mijn accu niet meer goed functioneerde. Er werd netjes vooraf gebeld hoe dit aan te pakken, en bij de rekening zat ook de accutest, waaruit bleek dat de oude accu het niet goed meer deed. Zo hoort het dus!
Aardige vakmannen
Erg prettig geholpen. Auto neergezet de avond ervoor en einde van de dag erna was ie klaar.
Al jaren onze vaste garage. Vriendelijk en behulpzaam.
Afspraak gemaakt. Er is meegedacht, waardoor apk nu al is uitgevoerd en ik ben klaar tot januari 2022.
Heel fijne contacten met directie EN werkplaats mensen...
Gied personeel en netjes gejolpen
Ben een nieuwe klant en breng mijn drie jaar oude auto voor regulier onderhoud en bandenwissel. Ben prima ontvangen, kreeg alle medewerking en alles volgens afspraak uitgevoerd, en dat alles voor een schappelijke rekening.
Erg prettige en deskundige mensen. Prijs/kwaliteitsverhouding is dan ook zeer goed. Als je al 'klachten' hebt lossen ze dat snel en zonder gedoe op.
Prima ervaringen, zowel bij aankoop van de auto als in geval van service en onderhoud, ook tussendoor indien nodig.
Snel en vakkundig geholpen, rieele prijzen.
hier wordt je altijd vriendelijk en positief geholpen
Naar behoren
Wij komen al sinds 1989 bij Van der Pouw Kraan. Dus: trouwe klant en nog nooit teleurgesteld. Vakmensen!
Uitermate service gericht en zeer prettig in de omgang.
Goed geholpen en kundig
Voor dat er extra kosten tevoorschijn komen altijd eerst overleg
Postbus 3274
3760DG Soest