Een garage die vakmanschap en kwaliteit uitstraalt. Ik kom er graag en voel mij altijd goed geholpen. Zij zijn erg vriendelijk. Reparaties zijn goed, zij zijn zorgvuldig, denken mee, komen met goede adviezen om mijn auto in goede conditie te houden.
Professioneel advies en snelle en zeer klantvriendelijke service, ik ben zeer tevreden!
Zoals altijd uitstekende service
Vriendelijk, duidelijk en transparant.
1. nooit meer de sleutel in een afgesloten auto? toch wel. Het gebeurde me na het stofzuigen bij de washshop. Alle deuren dicht en de sleutel er in. Gelukkig was het op 5 minuten lopen van mijn huis waar ik de tweede sleutel wist te zijn. 2. Ik wist niet dat er een alarm in de auto zat. Na het tanken deed de afstandsleutel het niet. Open gedaan met het slot en toen:ALARM. Met enig heen en weer geklik met de afstandslutel was het opgelost. Hij wilde het kennelijk even proberen. 3. de leukste. Na aankoop (2018) lukte het maar niet om het start/stop systeem werkend te krijgen. Toen besloten: laat maar zitten, net zo lief zonder. Maar vorige week in Italië kreeg hij er ineens weer zin in, en sindsdien.... start/stop (al is het niet helemaal consequent.) Toch leuk, zo'n auto met zijn eigen karakter! En de moraal van het verhaal: de meeste problemen kun je oplossen door er geen probleem van te maken. met hartelijke groet Henk Schipper
Auto wordt goed gemonitord. Zo blijft deze in top conditie. En betaalbaar!
Fijne garage om een auto te kopen,eerlijk personeel
De Vakgarage staat altijd voor je klaar, je kunt vrij snel terecht en er is altijd even overleg als er een punt van aandacht is.
Deskundig en goede rustige uitleg. Fijn geholpen
Al ongeveer 30 jaar klant, voor het onderhoud van de auto. Natuurlijk is het een auto die bij van der Pouw Kraan gekocht is, net als de andere de 3 voorgaande auto's.
Weet gewoon dat het goed is en heel betrouwbaar.
Ik ben zeer tevreden.
Zeer goed adequaat en klantvriendelijk
Fijne garage met eerlijke prijzen
Al vele jaren wordt mijn Subaru auto goed onderhouden voor redelijke tarieven. En persoonlijke aandacht, omdat ik alle medewerkers bij naam ken.
Mijn eerste kennis making met vakgaragevan der pouw kraan en dit is een blijvertje.
Dit bedrijf geeft je het ouderwetse gevoel van een dorpsgarage in een modern jasje. Zeer betrokken, meedenkend, vriendelijk en goed personeel. Hier is de klant echt koning.
Na telefonische vraag duidelijk antwoord en vrijwel direct geholpen bij aankomst.
Prima netjes en vriendelijk geholpen
prima service en vakmanschap
Prima garage met vakmensen en echt direkt kontakt, geen receptie desk met 10 man erachter en geen glazen paleis ! Dus een verademing!
Ik ben zeer tevreden
Super goede en betrouwbare garage
Erg klantvriendelijk en ik ben goed geholpen.
Nette service
Postbus 3274