Laden reviews...
189 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een doorgaans positieve ervaring. Sterke punten die telkens terugkomen zijn duidelijke communicatie, vriendelijk personeel en professionele service. Klanten waarderen snelle reactie, heldere uitleg van wat er gedaan wordt en betrouwbare afspraken. Over het geheel genomen wordt de dienstverlening als betrouwbaar en klantgericht ervaren.
Zeer klantvriendelijk en vooraf duidelijkheid over kosten. Goede communicatie. Dus geen verrassingen achteraf.
30 July 2026
Aernoud
Soest
Duidelijke afspraken vooraf en uitstekende service
23 July 2026
Piet
Soest
Ik ben al jaren tevreden over Vakgarage van der Pouw Kraan. Heb er mijn eerste elektrische autootje gekocht en daarvoor de jaarlijkse APK's en beurten van mijn oude auto. Vorige week hoorde ik tijdens het rijden 'flap-flap-flap' en even later gaf het dashboard aan 'bandenspanning nakijken'. Ja hoor, een grote bout in mijn voorwiel. Na een belletje konden we meteen langskomen en het euvel was direct geklaard. Ook al was het heel druk rond die tijd. Dus ik ben ze hartstikke dankbaar dat het zo snel opgelost kon worden.
22 July 2026
Angelique
Soest
Goed geholpen. Transparant en heel prettig.
21 July 2026
Marese
Gorinchem
19 July 2026
Floris
Maarn
Mijn apk werd snel en vakkundig uitgevoerd. Ondertussen zat ik te wachten met een heerlijk bakje koffie.
17 July 2026
Ron
Amersfoort
Vriendelijk ontvangst, direkt aandacht voor je vragen.
14 July 2026
carmen
Soest
Ik kom al jaren met onze privé auto's bij Marco van der Pouw Kraan voor het onderhoud. Geven goede service en advies.
14 July 2026
Tim
11 July 2026
Etienne
Soest
Auto voor APK en beurt gebracht. Aangegeven wat ik nodig vond en bij bijzonderheden bellen ze. En dat klopte feilloos. 1 x gebeld voor wat kleine zaken, erg goed uitgelegd waarom iets moest worden vervangen
4 July 2026
Michel Vial
Goede service en snel
4 July 2026
Manar
Soest
De gemaakte afspraken zijn duidelijk wat wel en niet kan, maar zijn met bepaalde wensen van de klant,als het kan, ook flexibel en denken oplossing gericht mee.
N.v.t.
Tom
Zeewolde
Bijzonder hoe klantvriendelijk hun service dn garantie is. Top garage!
Ronald
utrecht
Eerste ervaring. Ik heb geen verstand van auto's dus technisch kan ik niets beoordelen. Wel is alles duidelijk: de procedure, de kosten en het hoe en waarom. Dat geeft vertrouwen. Bij kwaliteit daarom 5 sterren, tot tegendeel bewezen is.
W
Hollandsche Rading
Zie boven
24 June 2026
Gerard Den Hertog
Baarn
Vriendelijke mensen en alles snel en goed afgehandeld. Zeker een aanrader
22 June 2026
Jeroen
Venlo
Veel uitleg over de onderhoudsbeurt en goede tips!
20 June 2026
Charlotte
Soest
Altijd even aardig en goed meedenken/overleg wat nodig is of niet nodig is. Vooraf is de prijs duidelijk!
17 June 2026
Marlies
Soest
Altijd meedenken, altijd met een goed advies en altijd de beste service!!
15 June 2026
Peter
Soest
Alles weer netjes geregeld. Apk en een onderhoudsbeurt. Tussendoor op de hoogte gebracht. Vriendelijk te woord gestaan.
13 June 2026
Peter
Soest
Wordt goed gereageerd op mijn wensen
13 June 2026
Anita de Bruijne
Soest
Er zat een een hardnekkig probleem bij de motor. Helaas was het onderdeel dat de vermoedelijke oorzaak was niet-leverbaar. Het is de garage toch gelukt om het onderdeel te vinden. Eerst in Polen, maar helaas net niet het juiste type, daarna in de VS. Daarna bleek dat voor de montage speciaal gereedschap nodig was. Het zoeken naar onderdelen en de montage ervan, stond uiteraard niet in de planning. Maar dankzij hun flexibiliteit en inventiviteit is het allemaal toch gelukt. Mijn Opel loopt weer als een zonnetje!! Waarvoor dank, en ook voor de leenauto.
11 June 2026
Henk
Nijnuis
Na een onverwachte plek op een deur is deze keurig onder garantie hersteld.
Nico
Soesterberg
Garage Van der Pouw Kraan staat bij mij al jaren bekend om goede service, betrouwbaar, vriendelijk.
JFJM DE RUIJTER
3743KM BAARN