Mijn auto heb ik bij Pouw Kraan gekocht, en hij is daar al vele jaren in onderhoud. Ik ben zeer tevreden over de garage en zijn medewerkers.
Zeer vriendelijk en kundig personeel
Goede voorlichting over werkzaamheden.
Elke keer als ik een vraag heb over het onderhoud van mijn auto wordt ik op een prettige manier te woord gestaan. Ze zijn zeer deskundig en ook een afspraak voor onderhoud is vlot gemaakt. Dit verloopt ook altijd naar wens.
Kan goed met de baas Marco overweg, soms een dispuut maar we komen er altijd uit!
Altijd in voor een vriendelijk gesprek. Altijd belangstellend naar de persoonlijke situatie.
Het lukte om mij voor te laten gaan zodat ik nietmet een huurauto heen en weer hoefde te rijden. Klasse!!!
Zijn klantvriendelijk, vakkundig en concurrerend
een garage waar je van op aan kan met goede en fijne service.
Top service
Prima service , klant gericht en vakkundig en erg vriendelijk personeel. Ben zeer tevreden.
Zoals boven vermeld, is iedereen altijd zeer behulpzaam. Dit geldt ook voor de monteurs.
De snelle diagnose en nauwkeurig optreden vallen mij steeds weer op
Goede service en vriendelijk personeel
Oplossingen bedacht zonder hierom te vragen.
Jaren al klant en tot grote tevredenheid. De persoonlijke aandacht spreekt mij enorm aan. En de deskundigheid van iedereen. Een team waar ik veel waardering voor heb.
Probleem aan de auto is naar tevredenheid verholpen.
Prima garage
Meerdere jaren ervaring met jullie bedrijf
Probleem: kapotte vering en lekkage. Beide problemen vlot gerepareerd. Apk en kleine beurt.
Bij mijn bandenwissel kwam men erachter dat mijn accu niet meer goed functioneerde. Er werd netjes vooraf gebeld hoe dit aan te pakken, en bij de rekening zat ook de accutest, waaruit bleek dat de oude accu het niet goed meer deed. Zo hoort het dus!
Aardige vakmannen
Erg prettig geholpen. Auto neergezet de avond ervoor en einde van de dag erna was ie klaar.
Al jaren onze vaste garage. Vriendelijk en behulpzaam.
Afspraak gemaakt. Er is meegedacht, waardoor apk nu al is uitgevoerd en ik ben klaar tot januari 2022.