Altijd vriendelijk en deskundig advies
Op mijn melding is goed gereageerd, met de juiste stappen, snel en accuraat.
Datum en tijd klopten. Vriendelijk en klantgericht. Goede service
Vriendelijk personeel. Flexibel en doet wat ze beloven.
Wij hebben hier voor ons bedrijf een auto gekocht. Alles volgens afspraak en in goed overleg gegaan. bij de volgende auto gaan wij zeker even kijken wat jullie in de aanbieding hebben!
Uitstekend. Ik werd keurig gebeld, na de APK keuring en onderhoud, dat ik was vergeten de Pechhulp Opel pas te verlengen.
Altijd duidelijk waar het over gaat ,het klopt Gewoon goede af spraken ,een luisterend .Prima Bedrijf !!!
Uiterst correct, goede service en kwaliteit
tot volle tevredenheid geholpen.
Heel blij dat we zo snel zijn geholpen
Elke keer weer blij en verrast door de service van deze garage. Zo blij dat ik bij deze garage terecht ben gekomen.
Voor wat after sales service kon ik tussendoor langskomen, auto nagelopen en snel weer onderweg.
Je wordt gebeld als er wat uit de apk komt. Vriendelijk personeel
Heel blij met mijn net aangekochte occasion. Alles werd prima voor me geregeld en al mijn vragen vlot beantwoord. Ik kom hier al langer voor onderhoud en dat blijf ik ook zeker doen.
Waarschijnlijk kom ik al meer dan 30 jaar bij garage van der PouwKraan en ben heel blij met hun service
Mijn ervaring met van der Pouw Kraan is uitstekend. Het is een prettige garage. Fijne mensen. De auto is prima onderhouden. De prijs is marktconform.
Gewoon snel geholpen en zonder fratsen :)
Op korte termijn afspraak kunnen plannen prima
Bedankt Stefan voor de uitstekende service, duidelijk antwoord op onze vragen en de vlotte verkoop! Het was een aangename ervaring. Ik beveel de garage zeker aan. Superblij met onze nieuwste aankoop. De fles wijn was het kersje op de taart!
Ben zeer goed en vriendelijk geholpen
Hier onderhoud ik al lang mijn Subaru Outback. Snel en goed wordt dit gedaan en er is een vriendelijke sfeer
Top!!
Postbus 3274