Kan deze kundige vakgarage aan bevelen.
Gewoon snel en afspraak snel gemaakt.
een betere garage is er niet. En de koffie is lekker
Vakkundige en familiaire behandeling! Al vele jaren een aanrader!
Het accuprobleem aan mijn auto werd gevonden. Nieuwe accu werd meteen gemonteerd. Uitermate goede service!
Klantvriendelijk, betrouwbaar en een goede service.
heel vriendelijk en beleeft het is de garage waar wij al jaren als klant komen en onze auto laten onderhouden met volle tevredenheid.
Geweldig en snelle service vriendelijk personeel
Zie hierboven
Altijd vriendelijk en komen een afspraak altijd na.
Fijne mensen, klantvriendelijk en vakkundig
Goede en fijne garage. Vriendelijke mensen. Gewoon een eerlijk en open bedrijf wat nog voor zijn klanten staat.
Na mijn al meer dan 25 jarige ervaring met garage Pons heeft nooit geleid tot klachten. Inmiddels wordt ik geholpen door de derde generatie. Een garage die nog steeds aanbeveling verdiend.
Prima service met vriendelijke en professionele mensen. Geven je een veilig gevoel mbt je auto.
Vriendelijkheid goeie surves kom er graag
Vriendelijke vakkundige mannen
Fijn om vakmanschap te ervaren
Goede en vlotte service
Een garage met personeel naar mijn hart goede afspraken zo als ik het wil en als iets duurde uitvalt wordt er eerst overlegt Petje Af
na auto afgeleverd te hebben liep ik naar huis (15 minuten?). Voor ik thuis was werd al gemeld dat de auto klaar was
ze staan altijd klaar met raad en daad
Occasion gekocht. Netjes afgeleverd. Correct te woord gestaan en geholpen. Wachtruimte dan niet luxe, maar voor mij geen bezwaar. Er werd iig een lekker kopje koffie aangeboden..
word altijd goed geholpen
Onderdelen besteld;gebeld voor afspraak. Auto gebracht. Leenauto stond klaar. In de loop van de dag gebeld dat hij klaar was en de auto weer opgehaald. Alles keurig geregeld.
Klantvriendelijk en snel.
Lindelaan 14